A The Witcher második évada egy másik, beszédesebb Geraltot mutat be

Henry Cavill több mélységet ígér Geralt of Rivia karakterének a The Witcher második évadában.

 

 

Henry Cavill nemrég beszélt az SFX magazinnak az új szám megjelenése előtt, amelynek címlapján a The Witcher szerepel, és egyértelművé tette, hogy Geralt kissé más lesz, amikor az új sorozat december 17-én a Netflixre kerül.

„Ebben az évadban nagyon erősen akartam erőltetni, hogy [Geralt] beszédesebb legyen. … Mindig fennáll a veszélye annak, hogy egy karakter egy kicsit trópusi és csak komikus lesz azáltal, hogy morog és kimondja az F betűs szót, és ez nem reprezentálja a The Witcher sorozat szerzőjének, Sapkowskinak a tehetségét. Ismétlem, tényleg nagyon keményen dolgoztam azon, hogy intellektuálisabbá tegyem őt, bővített szókinccsel rendelkezzen, és reprezentatív legyen mint egy több mint 70 éves fickó.” – mondta Henry Cavill színész.

A karakter mélyebb lesz, és más karakterekkel is kapcsolódik majd. „Az első évadban Geralt egy olyan ember, aki meg van győződve arról, hogy nincs szüksége senki másra, pláne nem hosszú távon. Witcherként, szörnyvadászként nem akarja, hogy legyenek ilyen kapcsolatai. Geralt úgy érzi, hogy aláássák” – mondta Lauren Schmidt Hissrich showrunner. „A második évadban mindezeket a kapcsolatokat teremtjük meg vele. Számomra az a legizgalmasabb, ahogy ez a magányos kölyök megtanulja, hogyan legyen apa. Látni, hogy mit gondolt jónak, mit gondolt könnyűnek, és igazából milyen nehéz … Geralt számára a melegség és az empátia meglepő szintjeinek megtalálása, amit szerintem mindannyian ismerünk. „

Hissrich szerint a második évadban Geralt lágyabb oldalát láthatjuk majd, bár Cavill szerint az új évadban a nézők egyszerűen csak a „rétegeket” láthatják majd, amelyek még mindig jelen voltak a karakterében.

„Azt mondanám, hogy többet láthatunk az intellektuális oldalából, amit szerettem volna bemutatni” – mondta. „Mert az első évad egy különleges választás volt, ő a külvilágban volt, és különleges módon csinálta a dolgokat. Neki nem volt meg az a luxus, hogy hosszú párbeszédekbe bocsátkozhasson, amiket a könyvekben gyakran találunk. Jobbnak találtam, hogy hallgatóvá és megfigyelővé tegyem. Most, hogy megérkezett a második évad, egy kicsit beszédesebbé vált.

A The Witcher december 17-én tér vissza a Netflixen.

Forrás: carteltec

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu