[TGA] A Telltale Games bejelentette a The Expanse című sci-fi sorozatot [VIDEO]

A Telltale visszatér a Deck Nine Games mellett egy együttműködéssel

 

 

A Telltale története során átment néhány igencsak zavaros időszakon, de ez nem akadályozta meg, hogy tovább éljen a történetek megalkotásának és adaptálásának képessége. És bár még mindig várunk a The Wolf Among Us 2-re, a stúdió még mindig keményen dolgozik mindenféle projekten. Így most bejelentette a The Expanse: A Telltale Series-t, egy olyan élményt, amely a híres sci-fi sorozatból merít ihletet, hogy belépjen a fejlesztőre oly jellemző epizodikus formátumba.

Ezt egy trailer formájában láthattuk, amelyben a The Expanse sorozatban látott drámai és űrbeli vonatkozásokra derül fény, amelynek legújabb évadát már bemutatták az Amazon Prime-on. Mindezek után a trailer arra utal, hogy a játék is ezt fogja követni. A megjelenési dátum és az, hogy milyen platformokon jelenik meg a kaland, még nem derült ki, de az nem hagy kétséget afelől, hogy a stúdió teljes erőbedobással visszatér.

Ez volt a 2021-es The Game Awards egyik meglepetése, hiszen Geoff Keighley előző gáláján nem láthattuk a Telltale Games-t.

Forrás: gameoverla

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu