Új színeket kap a DualSense, jönnek a PlayStation 5 fedlapok is [VIDEO]

A Sony Interactive Entertainment inkább saját maga szeretné megvalósítani a konzol és a DualSense kontroller színezését, mert eddig más, külsős cégek csinálták, ami viszont a Sony-nak nem tetszett.

 

A Sony a PlayStation Blogon közölte, hogy a PlayStation 5 új színekben fog tündökölni a más színű, hivatalos fedlapoknak köszönhetően. Így a fekete (midnight black), piros (cosmic red), rózsaszín (nova pink), kék (starlight blue) és lila (galactic purple) színekkel is fel lehet vértezni a tavaly novemberben elstartolt, és azóta is készlethiánnyal szenvedő konzolunkat. A DualSense esetében három színt jelentett be a cég (rózsaszín, kék, illetve lila).

A fekete és piros fedlapok januártól lesznek kaphatóak az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Svájcban, Ausztriában, Spanyolországban, Portugáliában, Olaszországban, Ausztráliában, Új-Zélandon, Japánban, Kínában, Tajvanon, Hong Kongban, Szingapúrban, Malajziában, Thaiföldön, Indonéziában, Vietnámban, Dél-Koreában, illetve a Fülöp-szigeteken. A rózsaszín, lila és kék fedlapok 2022 első félévében jutnak el az imént említett országok boltjaiba.

A listából hiányzunk, és talán ezért is írta a Sony, hogy az év folyamán további territóriumokon is elérhetővé teszi a cég az új színeket, és ezekről későbbi időpontban fognak további részleteket közölni, úgyhogy a mi esetünkben ez vagy importálás lesz, vagy mégis eljut ide is valamennyi a készletből. És mi a helyzet a DualSense új színeivel? Nos, a Sony szerint ezek az eltérő régiókban más-más időponttól kezdve lesznek megvásárolhatóak, így azt javasolják, hogy nyaggassuk a boltokat, ha mondjuk egy kék DualSense-et szeretnénk.

Úgyhogy a Sony lassan elkezdi színesítani a PlayStation 5-öt, de azért kellett egy kis idő, mire „a kékek” rávették magukat erre, hiszen talán ezt meg lehetett volna ejteni 2021 elején, hiszen egy fedlapot sokkal könnyebb legyártani mint magát a konzolt. És nem tudunk választ adni arra, hogy Magyarországon mikortól lesznek kaphatóak az új színek. Majd meglátjuk. Mindenesetre a Sony két videót is publikált a színkavalkád kapcsán.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu