Agony: Lords of Hell – a pokol visszavár az erőszakos saga legújabb epizódjában

A Madmind Studio továbbá ingyenes frissítésekkel és egy fizetős DLC-vel is készül az Agony-széria legújabb játékához, a Succubushoz.

 

 

A Madmind Studio videójáték-sagájának, vagyis az Agony és a Succubus című játékoknak, a pokol kegyetlen ábrázolásával sikerült leginkább felhívnia magára a gamerek figyelmét. Erőszak, a szexualitás nyílt ábrázolása és a véres akció jellemzi ezt a vitatott franchise-t, amely megtalálta saját közönségét a piacon – az első rész már 800 000 játékossal büszkélkedhet világszerte.

A játék az Agony és Succubus között történt események fonalát göngyölíti fel

Az Agony: Lords of Hell cselekménye az Agony és a Succubus között történt eseményeket tárja majd fel, és az előző játékok két főszereplőjének, Nimrod királynak és Vydija succubusnak a sorsát elmesélve. A pokol uralkodóinak távozása kíméletlen háborút indít a trónért, ami arra készteti a pokol urait, hogy összegyűjtsék seregeiket.

Ez a drámai helyzet arra készteti majd főhőseinket, hogy harcoljanak birodalmuk kiterjesztéséért és az ellenséges területek meghódításáért. Nimróddal az élen fejlesztjük a várost és irányítjuk a hadseregünket, miközben a démoni Vydiját irányítjuk, miközben a frontvonalakon harcolva segítjük és vezetjük győzelemre Nimrod seregeit.

Ami a fejlesztést illeti, az Agony: Lords of Hellt egy új crowdfunding kampány támogatja a Kickstarteren 2022 folyamán, melyet a játék demója kísér, ami minden, a fejlesztést szponzoráló játékos számára elérhető lesz. A játék teaser trailere, ha minden igaz, még a mai napon, a MADNIGHT 2021: Horror Showcase során kerül majd bemutatásra. A Madmind Studio emellett új tartalmakat is ígért a Succubushoz a 2022-es év folyamán, mind ingyenes frissítéseket, mind fizetős DLC-ket, amelyek a konzolos megjelenést kísérik.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu