A Doctor Strange Az őrület multiverzumában újraforgatása állítólag több cameót és kikacsintást is tartalmaz

 MOZI HÍREK – A Doctor Strange az Őrület multiverzumában újraforgatása a Loki és a Pókember: Nincs hazaút című film miatt történt a pletykák szerint

 

 

Miután a Pókember: Nincs hazaút már a mozikban van, itt az ideje, hogy 2022 májusára és az MCU következő filmes fejezetére, a Doctor Strange az Őrület Multiverzumábanra szegezzük a tekintetünket. Mint tudtuk, a Marvel-filmeknél megszokott módon a stáb néhány hete visszatért a forgatásra, hogy „nagyszabású újraforgatásokat” végezzenek. Aggodalomra semmi ok, hiszen arról már korábban is beszámoltunk, hogy nagyon megszokott, hogy hónapokkal a premier előtt visszatérnek a forgatásra, hogy csiszoljanak a részleteken, vagy jeleneteket egészítsenek ki, miután a vágóasztalon kiderült, mi hiányzik a filmből, vagy mi nem működik.

A Doctor Strange folytatása a héten fejezte be az újraforgatásokat, és a Hollywood Reporter új részleteket közölt arról, hogy mi minden került bele az újraforgatásba. Ha rajongtok azért, ami a Marvel Moziverzum multiverzumában történik, akkor ezt imádni fogjátok. Azt mondják, hogy ezek az újrafeldolgozások „több cameót és karakterbemutatót” tartalmaztak volna a filmben a „Loki” és a „Pókember: Nincs hazaút” sikere nyomán, különösen az egész variáns karakter dolog, amit a Tom Hiddleston főszereplésével készült sorozatban megismerhettünk. A Marvel „többet szeretett volna játszani a multiverzummal” és az általunk ismert karakterek alternatív változataival.

Kiket fogunk másképp látni, vagy kiket dobnak be Doctor Strange az Őrület multiverzumában? Ezt még túl korai lenne megmondani. Egyelőre annyi biztos, hogy Benedict Cumberbatchet láthatjuk majd, amint a „Pókember: Nincs hazaút” című filmben a varázslattal elszabadult zűrzavarral foglalkozik, és Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) segítségét kéri. Wong (Benedict Wong), Christine (Rachel McAdams) és Mordo (Chiwetel Ejiofor) is visszatérnek. És megismerhetjük Xochitl Gomezt, a színésznőt, akit America Chavez szerepére választottak, aki egy fiatal nő, aki képes portálokat létrehozni más dimenziókba. Ha a Pókember: Nincs hazaút című filmet megnézve a helyeden ülsz, a stáblistán vár rád egy első pillantás a filmből.

Sam Raimi filmje május 6-án kerül a mozikba 2022. Ezt követi majd a Thor: Szerelem és mennydörgés, amely július 8-án kerül a mozikba. Az utolsó Marvel-film, amit jövőre láthatunk, a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott lesz, amely november 11-én kerül a mozikba.

Forrás: ecartelera

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu