A Final Fantasy 7 remake producere még az idei évre ígér híreket a 2. részről

Yoshinori Kitase szerint olyan hírekkel szeretnék megünnepelni az eredeti Final Fantasy 25. évfordulóját, amelyek izgalomba hozzák a rajongókat

 

 

 

A Final Fantasy VII mind a franchise-on belül, mind a játékvilágban ikonikussá vált, így nem meglepő, hogy néhány rendezője emlékező üzeneteket osztott meg a 25. évforduló alkalmából. Egyelőre a Final Fantasy VII Remake segítségével élhettük át újra ezt a kalandot, de még mindig várjuk a folytatást, amely a Square Enix szerint kihasználja majd a világának mérhetetlenségét.

Most újabb információkkal szolgálhatunk a régóta várt második részről, hiszen annak producere, Yoshinori Kitase azt ígéri, hogy 2022 folyamán hírt adnak majd róla. Ezt az eredeti játék  25. évfordulós rendezvényén mondta a VGC beszámolója szerint: „Keményen dolgozunk a Final Fantasy VII: Ever Crisis-en, úgyhogy várjuk, hogy halljunk róla. Továbbá a régóta várt Final Fantasy Remake [2. rész] kapcsán… több információval fogunk szolgálni… idén, ha tudunk”.

Ezt kiegészítve Kitase válaszolt arra a kérdésre, hogy a folytatás megjelenése idén megtörténik-e, bár a producer válaszában arra koncentrált, hogy milyen információkat fogunk kapni: „Nos, igen. Épp most kezdtük el az eredeti játék 25. évfordulóját, szóval ezt szeretnénk megünnepelni és felcsigázni a rajongókat, szóval a következő 12 hónapban szeretnénk megosztani néhány információt. Várjuk a további információkat!”.

Nem ez az első alkalom, hogy Kitase elejtette annak lehetőségét, hogy valamikor idén híreket láthatunk a második részről, hiszen 2021-től ugyanígy búcsúzott. Az pedig természetes, hogy az elvárások az egekbe szöktek, hiszen a Final Fantasy VII Remake sikeresnek bizonyult, amely – ahogyan azt már beszámoltunk róla kritikánkban – bizonyította, hogy a Square Enix elkötelezett a saját univerzumának bővítése iránt.

Forrás: gamereactor

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu