Geoff Keighley szerint idén várható még néhány stúdiófelvásárlás

Geoff Keighley, a Game Awards atyja azt állítja, hogy ezt az információt több embertől is megkapta.

 

 

Az év első hónapjának végéhez közeledve sokkoló híreket kaptunk a játékiparban: a Zynga, az Activision Blizzard és a Bungie felvásárlását. Úgy tűnik azonban, hogy a show még csak most kezdődik, hiszen a The Game Awards lebonyolítója, Geoff Keighley szerint további stúdiófelvásárlások vannak kilátásban, amelyekről még idén értesülhetünk.

„További nagy üzletek tartanak már a tárgyalások végső fázisában” – Geoff Keighley

„Több embertől is hallottam: ahogy bizonyára sejtettétek, más nagy videójátékos üzlet is van a tárgyalások végső fázisában” – osztotta meg Keighley a közösségi médiában. „Érdekes év lesz ez” – zárta le anélkül, hogy további részleteket osztott volna meg, bár az üzenet így is több mint egyértelmű.

Habár jól ismert iparági bennfentesnek számít, Keighley szavait nem szabad hivatalos információnak vennünk, mivel úgy döntött, hogy nem árul el neveket – már ha tud egyáltalán – , így tág teret hagyva a teóriáknak és spekulációknak.

Szavait azonban megerősíti a Sony Interactive Entertainment vezérigazgatója, Jim Ryan, aki nemrég elmondta, hogy a Sony a Bungie felvásárlása után további stúdiókat készülnek bezsebelni.

A Take-Two januárban kezdte a felvásárlási hullámot, amikor több millió dollárt fizetett a FarmVille készítőiért; de az üzletet beárnyékolta, hogy a Microsoft néhány nappal később mintegy 70 milliárd dollárért felvásárolta az Activision Blizzardot.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu