Obi-Wan Kenobi bejön majd a Star Wars rajongóknak – állítja Ewan McGregor

MOZI HÍREK – Az Obi-Wan Kenobi sztárja, Ewan McGregor dicséri Deborah Chow rendezőt, és hype-olja a Hayden Christensen által alakított Anakin Skywalkerrel való összecsapását.

 

Az Obi-Wan Kenobi című, nagy érdeklődéssel várt Star Wars-sorozat most májusban érkezik a Disney+-ra, a visszatérő sztár, Ewan McGregor pedig dicsérettel illette Deborah Chow rendezőt és a Star Wars-univerzumról való tudását, és hype-olta a Hayden Christensen által alakított Anakin Skywalkerrel való összecsapását, megállapítotva, hogy az Obi-Wan Kenobi „ki fogja elégíteni a Star Wars-rajongókat”. A Forbes kizárólag McGregorral beszélt a szerepbe való visszatéréséről, amelyet a 2005-ös Star Wars: Episode III – A Sith-ek bosszúja óta nem játszott.

„Nagyszerű élmény volt. Deborah Chow rendezte az összes epizódot, és ő nagyon jó. Ő rendezte a Mandalorian néhány [epizódját], és ő egy igazán nagyszerű rendező. Tényleg ismeri a Star Wars világát, kívül-belül, sokkal jobban, mint én (nevet). Nagyon jól éreztük magunkat. Azt hiszem, nem titok, hogy Hayden Christensen visszatér, és újra együtt játszhattunk Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker szerepében, és fantasztikus volt újra együtt dolgozni vele. Nem árulok el többet a történetről, csak azt hiszem, hogy a Star Wars-rajongóknak igazán elnyeri majd a tetszését.”

McGregor az Obi-Wan Kenobi szerepét már régóta várta – a színész mindig is egy olyan történetet képzelt el, amely az ő fiatalabb Jedi-mestere és Alec Guiness öreg Ben Kenobi idősödő változata között játszódik az eredeti Star Wars-trilógiából.

„Mindig is úgy éreztem, hogy van egy történet a III. epizód, ahol befejeztem Obi-Wan szerepét a filmekben, és a IV. epizód között, ahol Alec Guinness Obi-Wan Kenobi. Az [Obi-Wan Kenobi-sorozat] írói, Deb, én és mindenki, úgy gondolom, hogy egy nagyon jó történetet alkottak meg. Szerintem az emberek szeretni fogják.”

 

MOZI HÍREK – Az Obi-Wan-sorozat kapcsán mertült fel, hogy a produkció sokkal hamarabb kezdődik, mint amire eddig számítani lehetett.

Az Obi-Wan Kenobi májusban tér vissza a Disney+-on

 

Most kiderült, hogy az Obi-Wan Kenobi-sorozat május 25-én érkezik a Disney+-ra, a megjelenési dátum bejelentése mellett egy lenyűgöző plakát is érkezett, amely a szeretett jedi visszatérését ígérte.

Nemcsak Obi-Wan Kenobi fog visszatérni, de csatlakozik hozzá Anakin Skywalker is, akit ismét Hayden Christensen alakít. Az Obi-Wan Kenobi-sorozatban az immár Darth Vaderré változott Obi-Wan Kenobi ismét fénykardokkal csapnak majd össze a barátokból lett ellenségek, egy olyan csatában, amelyet a Lucasfilm főnöke, Kathleen Kennedy

„az évszázad visszavágójaként”

jellemzett, és több koncepciórajz is a igazán személyes összecsapásukként mutatta be a harcot.

Az Obi-Wan Kenobi tíz évvel a Star Wars: Episode III – A Sith-ek bosszúja befejezése után játszódik, és egy idősebb, kétségtelenül sokkal magányosabb Obi-Wan Kenobival folytatódik, aki most száműzetésben él a Tatooine-on, és Luke Skywalkerre vigyáz. A limitált sorozat egy sokkal sötétebb időszakban veszi fel a Star Wars-hőst, mint amihez a közönség talán már hozzászokott, ahol már pusztán jedinek lenni sem biztonságos.

A Joby Harold által írt és Deborah Chow által rendezett Obi-Wan Kenobi főszereplői Ewan McGregor mint Obi-Wan Kenobi, Hayden Christensen mint Anakin Skywalker / Darth Vader, Joel Edgerton mint Owen Lars és Bonnie Piesse mint Beru Whitesun Lars, valamint Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr, Sung Kang, Simone Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine és Rory Ross, akik nem közölt szerepekben kaptak szerepet, az Obi-Wan Kenobi premierje 2022. május 25-én lesz, és hat epizódból áll majd.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu