Sokan már most, a megjelenés előtt egy héttel megkapták a Gran Turismo 7 dobozos verzióját!

Az Egyesült Államokban élő PlayStation gamereknek egy Amazon-hiba miatt már birtokukban van a Gran Turismo 7 PS4-re vagy PS5-re készült példánya.

 

Most pénteken újabb nagy, exkluzív megjelenés üti a PlayStation-tulajdonosok markát. A Gran Turismo 7 az autósaga visszatérő, számozott része, és a legújabb játékmenetben a Polyphony Digital célja a játékkal egyértelmű volt: a mai korhoz igazított, de a klasszikusok minden lényegét megőrző élményt kínálni.

Hogy ez hogyan sikerült, arra még néhány napot kell várnunk, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy néhány játékos már a kezében tartja a címet. A VGC médium egy Amazon-hibáról írt, ami miatt több felhasználónak már megvan a Gran Turismo 7, miután előzetesen megkapták otthonra a termék dobozát.

A Twitteren, a Redditen és a fórumokon összegyűjtött üzenetekből kiderül, hogy se szeri, se száma a szerencséseknek, akik a hivatalos megjelenés előtt akár egy héttel is érkezik a szállítmány. Természetesen: a játékhoz internetkapcsolat szükséges , ami azt jelenti, hogy a játékosok a legtöbb funkciót nem tudják elérni, mert a szolgáltatás még nem aktív. A kis „malőr” miatt nagy mennyiségű információ került fel a netre, de vezetési játék lévén nem okoz akkora tragédiát, mint amit egy történettel rendelkező, akció-kaland cím generálna.

A Gran Turismo 7 most pénteken , március 4-én jelenik meg PS4-en és PS5-ön, bár az előző generációban két lemezre lesz szükség a játék telepítéséhez és futtatásához, míg az újban csak egyre. A Kazunori Yamauchi által rendezett új alkotással a készítők egy igazi „definitive” élmény akartak készíteni a saga rajongói számára, amelyről pár nap múlva mi is értekezünk, mivel a Sony játékának sajtós review kódját már egy ideje megkaptuk.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu