Immár tudjuk, mikor érkezik a Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság hivatalos előzetese

MOZI HÍREK – Egy évtizedes várakozás után ősszel újra akcióba lép a Csizmás, a kandúr, a Dreamworks pedig máris meglebegtette az első trailer premierjét.

 

 

Egy évtizede, hogy Antonio Banderas Csizmás Kandúrja utoljára megjelent a vásznon, de a rejtélyes macskalandor rajongói idén végre új filmet kapnak, a trailer pedig jövő héten érkezik. A Dreamworks Animation egy gyors, vicces teasert osztott meg, amelyben bejelentette, hogy a Puss in Boots: The Last Wish (Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság) című film első előzetesét március 15-én, kedden tekinthetjük majd meg.

Csizmás Kandúr karakterét közel két évtizeddel ezelőtt a Shrek 2-ben láthattuk először, mint leendő ellenfelet, de hamar kiderült, hogy a kalapos, lábbeliket kedvelő macska nem is olyan félelmetes, mint amilyennek szeretné mutatni magát. Egy kardpárbajban azonban bőven megállja a helyét. Miután a Shrek mindkét későbbi folytatásában, több rövidfilmben és 2011-ben saját önálló filmjében is feltűnt, a folytatás hosszú évekig a fejlesztési pokolban ragadt, de 2022. szeptember 23-án végre kilép az árnyékból.

„A macskáknak 9 életük van, igaz? Mi a legrosszabb, ami történhet?”

A Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánságban ismét Banderas alakítja a címszereplő macskát, és ezúttal talán nem is látjuk olyan boldogan magát veszélybe vetni, hogy kilenc életéből már csak egy van hátra. Az esélytelensége képezi majd a film alapját, amelyben Kandúr felveszi a kesztyűt, hogy megtalálja „Az utolsó kívánságot”, amelyről úgy véli, hogy segítségével visszaállíthatja az életeit, és újra azzá a gondtalan kardforgatóvá válhat, akinek a legjobban ismerik.

A Dreamworks Animation volt az egyik első stúdió, amely alternatív megjelenési stratégiát választott, amikor 2020 áprilisában VOD-címként, korlátozott mozifilmes vetítéssel megjelentette a Trollok világ körüli turnéját. Ez akkoriban nagy vitát váltott ki, az AMC Theaters bejelentette, hogy a jövőben nem forgalmazza a stúdió filmjeit. A cég azonban nem sokkal később új szerződésben állapodott meg a Universallal. A stúdió áprilisban fogja bemutatni A rosszfiúkat, de a Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság valószínűleg az első nagy kasszasikerük lesz a járvány kezdete óta.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu