A Dying Light javítással, három grafikus móddal és egyéb fejlesztésekkel érkezik next-gen konzolokra

A Dying Light Xbox Series frissítésére még néhány napot várni kell, bár a Techland nem adott meg konkrét dátumot.

 

 

Míg a Dying Light 2: Stay Human nagy sikert aratott a poszt-apokaliptikus rajongók körében, addig az első játék tovább bővíti a játékélményt a teljes közösség számára. Éppen ezért, hogy a grafikai minőséget a mai technológiának megfelelő szintre hozzák, a Techland bejelentette a Dying Light next-gen javítását, amely már PS5-ön teszi meg első lépéseit.

A PlayStation 5-felhasználók ma egy új patch segítségével vehetik fel a harcot a zombikkal, amely az új konzolgeneráció technikai előnyeit kihasználva három grafikai móddal bővíti a játékot. Ez, amely az Xbox Series verziójához is elérhető lesz, a következők szerint kategorizálódik:

A Next-gen javítás jellemzői

  • A teljesítmény mód mostantól 60 FPS-t ér el Full HD felbontásban.
  • A kiegyensúlyozott mód mostantól 60 FPS-t ér el QHD felbontásban.
  • A nagy felbontású mód 4K felbontásban 30 FPS-t biztosít.

 

De ezzel még nincs vége a híreknek, a Techland ugyanis azon felhasználók élményének javítására is koncentrált, akik még nem váltottak az új generációs konzolokra. Ennek jegyében a PS4 Pro és az Xbox One esetében olyan részletekkel egészítette ki a játékot, amelyek minden játékosnak örömet szerezhetnek, bár ez a csomag az Xbox Series S teljesítményét is tartalmazza.

 

 

 

 

PS4 Pro fejlesztések

  • Továbbfejlesztett 30 FPS-es határérték.

 

Xbox Series S és Xbox One fejlesztések

  • A teljesítmény mód 30 FPS-t biztosít Full HD felbontásban.
  • A nagy felbontású mód 30 FPS-t biztosít Quad HD felbontásban.

 

A Techland nem határozta meg a frissítés megjelenési dátumát az Xbox Series esetében, így ez utóbbival kapcsolatban még várnunk kell a további információkra. Máshol a fejlesztők továbbra is csiszolják a Dying Light 2: Stay Human éleit, miközben a játékidő több órányi meghosszabbítását célzó tartalmakkal is készülnek, amire már két ingyenes DLC-vel és egy kis eséllyel egy New Game+ móddal is lehet számítani a jövőben.

Forrás: Techland

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu