Brie Larson statisztának nézte Johnny Deppet a 21 Jump Street forgatásán

MOZI HÍREK – Miután Johnny Depp beöltözött a 21 Jump Street forgatására, senki sem volt képes felismerni őt, még a társszereplő Brie Larson sem.

 

 

Christopher Miller, a 21 Jump Street 2012-es filmadaptációjának egyik rendezője megosztott egy vicces történetet Johnny Depp cameójáról a filmben. Az eredeti, azonos című tévésorozatban, amely Miller filmjét ihlette, Depp a sorozat első négy évadában Tom Hanson rendőrtisztet alakította. Bár a film újraindította a történetet új szereplőkkel a főszerepben, akiket Channing Tatum és Jonah Hill alakított, Miller megtalálta a módját, hogy az eredeti sztárok közül néhányan visszatérjenek.

Az egyik jelenetben Depp az eredeti 21 Jump Street társával, Peter DeLuise-zal együtt tűnik fel.

Ők ketten újra eljátsszák Tom Hanson és Doug Penhall szerepét, bár először álruhában lépnek be a jelenetbe, mivel álruhában dolgoznak. Deppet különösen nehéz felismerni hosszú hajával és szakállával, amelyhez kendő és napszemüveg társul. Ahogy Miller a Twitteren közzétett új bejegyzésében megosztja, Johnny Depp annyira felismerhetetlen volt, miután felvette ezt az álruhát, hogy még Brie Larsonnak, a film egyik sztárjának sem volt fogalma arról, hogy egyáltalán ő az, feltételezve, hogy a szakállas egyén, aki éppen besétált a forgatásra, csak egy statiszta lehetett.

„Az 1. hetünk a csúcspontot jelentő lövöldözés volt Johnny Depp-pel” – meséli Miller, aki elárulta, hogy a színész arra is kihasználta új külsejét, hogy helyi városnézésre induljon. „Felismerhetetlenül a motoros jelmezében (Brie Larson azt hitte, hogy statiszta) felismerte a lehetőséget és eltűnt 3 órára az ebédszünetben, majd visszatért, mondván, hogy még sosem járt a Bourbon Street-i NOLA-ban, így inkognitóban tért be…”

Mivel a 21 Jump Street nagy siker volt, folytatást is kapott: a 22 Jump Street 2014-ben került a mozikba. Voltak tervek egy női főszereplővel készülő spinoffra is, sőt…

…egy a Men in Blackkel való crossoverről is pletykáltak!

„Igaz, hogy sok ilyen dolgot kigondoltak már. Volt, akár hiszed, akár nem, egy Men in Black/Jump Street crossover forgatókönyv, ami nagyon vicces és nagyon őrült volt, és amit nagyon imádtunk” – magyarázta Phil Lord társrendező a Happy Sad Confused podcastben.

Habár az említett Men in Black crossoverből nem lett semmi, de vajon visszatér-e még a franchise? A válasz egyértelmű igen, legalábbis, ha Channing Tatumot kérdeznénk. Ugyanis Tatum még februárban új életet lehelt a reményekbe, hogy láthatunk még egy filmet. A színész felvetette, hogy szeretné Brad Pittet is bevonni a 23 Jump Streetbe, ha az valaha is megvalósul. Tatum lelkesedése ellenére azonban hivatalosan jelenleg nem készül folytatás.

Forrás: Happy Sad Confused

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu