Brian Cox visszavonta a memoárjában Johnny Deppre tett negatív megjegyzéseit [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az Utódlás sztárja, Brian Cox új memoárjában tett megjegyzéseket Depp „túlértékelt” szerepéről, de most úgy tűnik, meggondolta magát.

 

 

Néha nehéz beismerni, hogy tévedtünk, de Brian Cox színész most épp ezt tette, miután nemrég megjelent memoárjában, a Putting The Rabbit In The Hat-ban megjelentek a Johnny Depp „túlértékeléséről” szóló megjegyzései. Az Utódlás sztárja sosem félt a véleményének hangot adni, és úgy tűnik, hogy memoárja megírásakor Cox is kíméletlen formában volt, amikor a Legendás állatok egykori sztárjáról alkotott véleményét lejegyezte. Úgy tűnik azonban, hogy a színész meggondolta magát, és nemrég elárulta, hogy a könyve brit kiadásához egy javítást is csatol, hogy módosítsa a „felületes” viccét.

Könyvében Cox nyitottan osztja meg gondolatait és véleményét számos más hírességről, és nem sokkal a könyv megjelenése után különösen a Johnny Deppre vonatkozó megjegyzései keltettek feltűnést. Amellett, hogy kifejtette, hogyan utasította vissza A Karib-tenger kalózai-filmek Swan kormányzójának szerepét, Cox úgy tűnt, hogy árnyékot vet Deppre, mondván:

„Bármennyire is szimpatikus, biztos vagyok benne, hogy az, de annyira túlzásba viszi, annyira túlértékelik.”

Azt is mondta, hogy szerinte az egész Disney-franchise nem több, mint „a Johnny Depp mint Jack Sparrow show.” Úgy tűnik azonban, hogy Coxnak azóta volt ideje elgondolkodni a szavain, és a Jimmy Kimmel Live-ban való szereplése során odáig ment, hogy még a könyvét is megváltoztatja.

„Írtam egy kiegészítést ehhez a könyvhöz, ez fog megjelenni az Egyesült Királyságban papírkötésben. Azt hiszem, hogy egy kicsit durva voltam. Tudod, milyen ez, az ember a könnyű poénra megy rá. És én a könnyű viccet választottam. Ez történt, és ezt már megbántam. Mert általában nem vagyok ilyen; csak egy kicsit felületes voltam, egy kicsit elszálltam.”

A Kimmelnek adott interjú során Cox utalt arra, hogy talán durván beszélt így Deppről a memoárban, és nyilvánvalóan szeretné helyre tenni a dolgokat egy kiegészítő írással a könyv következő kiadásában. Ahogy az várható volt, rengeteg Depp-rajongó nem örült a megjegyzéseknek, és sietett megvédeni az ostromlott sztárt, aki még mindig az Amber Hearddel folytatott jogi csatározásokkal van elfoglalva. Cox az interjú során azt mondta, hogy szerinte Depp rajongói „egy CIA ügynökség, amely az ő érdekében dolgozik”, amikor a megjegyzések miatt kapott ellenérzésekről beszélt.

Cox nem fejtette ki, hogy pontosan mit fog mondani az új szöveg a hamarosan megjelenő brit kiadásban, de úgy tűnt, eleget mondott ahhoz, hogy egyértelművé tegye, hogy amit eredetileg Deppről mondott, azt nem a színész iránti tiszteletlenségből mondta. Végül is, talán az új megjegyzései iránti kíváncsiság elég lesz ahhoz, hogy a könyv megjelenésekor még néhány leendő vásárlót vonzzon; az egész csak reklám az emlékiratnak, és Cox minden bizonnyal örömmel vesz minden további figyelmet, amit csak kaphat.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu