The Dark Pictures: The Devil in Me – Jessie Buckley játssza Kate Wildert; itt az új borító!

The Dark Pictures: The Devil in Me lesz a Bandai Namco horror-sorozatának utolsó fejezete. Íme az új borítója, melyen Jessie Buckley karaktere látható.

 

Az Oscar-átadó lecsengése után a Supermassive Games csapata tegnap bejelentette Jessie Buckley szerződtetését, aki Kate Wildert fogja alakítani a The Dark Pictures: The Devil in Me-ben, a Bandai Namco által kiadott horror-antológia utolsó fejezetében. Emellett a brit csapat megosztotta az új borítót is.

 

 

Az ír származású művésznő a legutóbbi gálán is jelen volt, köszönhetően annak, hogy az Elveszett lányért a legjobb női mellékszereplőnek járó díjra jelölték. Most a videojáték-iparban kapta meg első szerepét, bár az Until Dawn készítői egyelőre nem árultak el részleteket a karakteréről.

A Supermassive Games sorozatának legújabb epizódjában – legalábbis az első évadban – a játékosok egy dokumentumfilmes stábbal találkozhatnak, akik titokzatos meghívást kapnak, hogy látogassanak el H. H. Holmes, Amerika első sorozatgyilkosa kastélyának másolatához. „Nem telik el sok idő, mire rájönnek, hogy figyelik őket, de nem csak a megfigyelők száma lesz a tét”.

Egyelőre nem tudunk megjelenési dátumról. A fejlesztők következő, The Quarry című, nemrég bemutatott, felkavaró filmes történetének viszont már tudható a konkrét megjelenési dátuma, amelyben kilenc tinédzser felügyelőt irányítunk egy nyári tábor utolsó napjának végén, egy döntésekkel teli történetben, film- és tévészereplőkkel teletűzdelt szereposztásban.

Visszatérve a The Dark Pictures Anthology-ra, néhány hónapja több, a fent említett horrorhoz kapcsolódó hír jelent meg a játék partnereiről. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Forrás: Gameinformer

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu