Csak nem új Ghost Recon játékon dolgozik az Ubisoft?!

Bár az Ubisoft már a Ghost Recon: Frontline-t is a kezében tartja, állítólag egy másik cím is készülhet.

 

 

Az Ubisoft a mai nap folyamán bejelentette, hogy a Ghost Recon: Breakpoint már nem kap több tartalmat, ezzel véget vetve a cég első NFT-t tartalmazó játékának további frissítéseinek. A hír nyomán a cég azt állította, hogy a sorozat jövőjére koncentrálnak, ami a korábban bejelentett Ghost Recon: Frontline-ra is felhívta a közvélemény figyelmét. A franchise rajongóit azonban még több meglepetés érheti egy be nem jelentett játék formájában.

Az új Ghost Recon játék a 2023-as pénzügyi évben jelenik meg

A Kotaku jelentése szerint a Ubisoft a már említett Ghost Recon: Frontline-on túl egy új játékkal készülhet a franchise-ban. A fejlesztői források szerint a projekt kódneve „OVER”, és a tervek szerint a 2023-as pénzügyi évben jelenik meg.

Ennyi derült ki az állítólagos új Ghost Recon-játékról, így várjuk a Ubisoft hivatalos megerősítését. Elvégre az ilyen jellegű információkat mindaddig óvatosan kell kezelnünk, amíg az illetékes cég nem ad további információkat, vagy nem cáfolja teljesen a pletykát.

Ami a már ismert Ghost Recon: Frontline-t illeti, a Ubisoft már bejelentette, hogy elhalasztja a tesztelési fázist, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassa a játékosoknak. Másrészt a Ghost Recon: Breakpoint tartalmának leállítása magában foglalja az NFT-k végét is ebben a játékban, bár a francia cég már utalt arra, hogy más címekben is láthatjuk majd ezt a digitális eszközt.

Forrás: Kotaku

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu