A Jurassic World: Világuralom képeken is bemutatja „Giga” nevű óriásdínóját a rajongóknak

MOZI HÍREK – A Jurassic World új dínóját, a Gigantosaurust (avagy Gigát) a Batman Jokeréhez hasonlítja az ikonikus film rendezője, Colin Trevorrow.

 

A Jurassic World: Világuralom idén különleges bejelentéssel állt elő: valami régit, valami újat, valami tollasat és valami kék színűt láthatunk majd a Jurassic World trilógia utolsó részében, azaz szeretnének régi dínókat is visszahozni a vászonra. Már a film trailerében láthattuk, hogy vissza fog térni Blue, a velociraptor, illetve az eredeti Jurassic Park dilophosaurusa, mellettük pedig találkozhatunk majd a filmben új, tollas dínókkal is. A gigantosaurusról készült képeket azonban most láthattuk először az Empire magazin hasábjain.

 

 

Colin Trevorrow a Batman Jokeréhez hasonlította az új szereplőt, szerinte, amíg egyes dínóik, mint Rexy sokszor pozitív karakterként működnek a történetben, addig Gigától ilyet nem várhatunk. Giga nagyobb és kegyetlenebb lesz a korábbi Indominus Rexnél és Indoraptornál is, egyfajta ellenpont a film jó szereplőivel szemben, aki elől menekülve rohan majd mindenki, aki félti életét.

Giga egyébként egy tényleg létező dínó, a késői kréta időszakban uralta az élőhelyét. Giga történetéről egyelőre annyit osztott meg a rendező, hogy „a BioSyn kapta a szerződést, hogy a különböző országok kormányain keresztül elhelyezze a világszerte befogott dinoszauruszokat” – valamint „Azt állítják, hogy ez egy kutatóintézet, ahol tanulmányozhatják az állatok gyógyszeripari hasznosságát. De más dolgok is történnek azért ebben a kutatóintézetben.”

A BioSyn volt az eredeti Jurassic Parkban az InGen riválisa, ennél a cégnél próbált Denis Nedry embriókat ellopni, amely végül saját vesztét okozta (és hatalmas felfordulást is). Dodson, Nerdy kapcsolata is szerepelni fog a filmben, ebből lehet következtetni arra, hogy a befejező rész az egész franchise-t átölelő lezárásként fog funkcionálni, a rajongók legnagyobb örömére. A Jurassic World: Világuralomban megjelenik majd Rexy is természetesen, illetve a már említett Giga.

„Olyasmit akartam, ami olyan, mintha a Joker lenne, csak azt akarja nézni, ahogy a világ leég”. – mondta Trevorrow az Empire-nek a hatalmas és hátborzongató lényről.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu