Johnny Depp rajongói újraindítják a petíciót Jack Sparrow kapitány visszatéréséért A Karib-tenger kalózai 6-ban

Johnny Depp azt mondta, hogy soha többé nem fogja eljátszani Jack Sparrow-t, de a rajongók egy népszerű petícióval remélik, hogy ő is, és a Disney is meggondolják magukat.

 

Sok Johnny Depp-rajongó van, aki még nem mond le arról, hogy újra Jack Sparrow kapitányként lássa őt. Jelenleg Depp egy rágalmazási per kellős közepén van, miután 50 millió dollárra perelte be volt feleségét, Amber Heardot, azzal érvelve, hogy a nő kitalálta a bántalmazási állításokat, ami miatt a Disney kirúgta őt A Karib-tenger kalózai sorozatból. Depp szerint a Disneyvel már voltak tárgyalások A Karib-tenger kalózai 6. részéről, de ezek a tárgyalások abbamaradtak, amikor Heard 2018-ban írt egy véleménycikket, amelyben családon belüli erőszak túlélőjeként írta le magát.

A rajongók abban reménykedtek, hogy a Disney meggyőzheti Deppet, hogy hozza vissza egy újabb Kalózok-filmhez, és a Change.org-on petíciót indítottak, amelyben követelték a visszatérését. A színész új tárgyalása újból felkelti a figyelmet a petícióra, és a per kezdete óta sok új aláírás gyűlt össze. A cikk írásakor a petíciót már 285 000-en írták alá, és folyamatosan újabb nevek jelennek meg, miközben ez a szám folyamatosan emelkedik.

A petíció leírásának egy részét az alábbiakban olvashatja, és ha szeretné, a Change.org oldalra kattintva Ön is hozzáadhatja a nevét.

„Johnny Depp fenomenális színész volt egész karrierje során. Deppet a Walt Disney’s Company eltávolította A Karib-tenger kalózai című film franchise-ból. Ez sajnos annak köszönhető, hogy volt felesége, Amber Heard hazudott és azt állította, hogy Depp megverte őt. Bebizonyosodott, hogy Depp nem ütötte meg őt, hanem pont fordítva. Cserepekkel ütötte őt a nap 24 órájában, mintha ez rendben lenne. Lehet, hogy ez egyesek számára viccesnek tűnik, de egy férfival vagy nővel szembeni bántalmazást nem szabad félvállról venni. Most, hogy ez napvilágra került, Johnny Depp még mindig nem váltotta ki ezt az álhírt… Ha téged tévesen megvádolnának valamivel, amit nem tettél meg, aztán bizonyíték lenne rá, hogy nem te tetted, és mégis rossz emberként kezelnének, nem akarnál igazságot?”

 

Vajon a petíció segít visszahozni Jack Sparrow-t? Még ha a Disney úgy is dönt, hogy Johnny Depp-pel folytatja A Karib-tenger kalózai 6. részét, a probléma az, hogy a színész már nem úgy tűnik, hogy akarja. A tárgyalásán azt mondta, hogy „elárulva” érezte magát, amikor a Disney kirúgta, miután annyi mindent beletett abba, hogy öt különböző filmben életre keltse Jack Sparrow-t. Depp úgy érezte, hogy a karakter megérdemelt volna egy „rendes búcsút” a rajongóknak, ahelyett, hogy kihúzzák alóla a szőnyeget.

És ez az árulás érzése miatt jelenleg nem hajlandó egyhamar visszatérni a Disney-csapathoz. Amber Heard ügyvédje megkérdezte tőle a tanúk padján, hogy igaz-e, hogy soha nem térne vissza a Disney-hez, még akkor sem, ha „300 millió dollárt és egymillió alpakát” ajánlanának neki. Erre Depp megerősítette, hogy igen, „ez igaz”.

Nem ez az egyetlen olyan beadvány is, amely a pernek köszönhetően új életre kelt. Egy másik petíció azt követelte, hogy a Warner Bros. távolítsa el Amber Heardot az Aquaman és az elveszett királyság című szuperhősfilm közelgő folytatásából. Ennek főleg az az oka, hogy a Warner Bros. megtartotta Heardot a fedélzeten, miközben Deppet arra kérte, hogy mondjon le a Fantasztikus állatokban játszott szerepéről: Dumbledore titkai című filmben, és ezt sok megfigyelő igazságtalannak tartja. Ez a petíció már meghaladta a 2,2 millió aláírást, miután a jogi vita közepette új lendületet kapott.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu