Na ne! Palpatine császár megint visszatérne a Star Wars világába?!

MOZI HÍREK – Az Ian McDiarmid által alakított Palpatine császár eddig „kétszer halt meg” a Star Wars univerzumában: először a A Jedi visszatér végén, amikor Darth Vader lehajította a hatalmas mélységba, másodszor pedig A Skywalker kora végén Rey halálra villámozza. Most viszont úgy tűnik, ismét visszatérhet. Mielőtt mindenki az égbe emelné tekintetét: ezúttal persze nem egy újabb „túlélésről” van szó…

 

A színész a legutóbbi Imperial Commissary Collectors Convention (ICCC) legutóbbi kiadásán tartott saját panelbeszélgetésén a következőket mondta:

„Hamarosan jön egy bizonyos sorozat, amely pont abban az időben játszódik, amit én talán nagyon aktívnak tartottam. Hogy látni fogják-e a fizikai testemet, arról nem nyilatkozhatok. De biztosan érezni fogjátok a jelenlétemet”

Az első találgatások szerint a veterán színész az Obi-Wan Kenobira utalt, amely kevesebb, mint egy hónap múlva lesz látható a Disney Plus csatoránák. Az, hogy Palpatine tanítványa (Anakin Skywalker, alias Darth Vader) a sorozat fő antagonistája, mindenképpen teret enged újabb szerepeltetésének, és van értelme, hogy a császár is megjelenjen a sorozatban. Ráadásul bejelentették, hogy Hayden Christensen visszatér Darth Vader szerepében, ami arra utalhat, hogy Christensen és Mcdiarmid újra találkozik, először a Sith-ek bosszúja óta. Ha interakcióba lépne Palpatine-nal, annak sok értelme lenne. Sőt, Ian McDiarmid már korábban is utalt egy esetleges megjelenésre ebben a sorozatban.

Ugyanakkor a másik sorozat, a Diego Luna főszereplésével készülő Andor is illene McDiarmid leírására, mivel a sorozat néhány hónap múlva debütál, és a Lázadók Szövetségének zord aspektusairól fog szólni, amikor a Birodalom a csúcson van. Palpatine jelenléte nagyon könnyen kirajzolódhat abban a sorozatban is.

Nem kell már sokáig várnunk, hogy kiderüljön. Az Obi-Wan Kenobi első két epizódja május 27-én debütál, míg az Andort állítólag még a nyár folyamán elkezdik streamelni. A konkrét megjelenési dátumot valószínűleg a jövő hónapban megrendezésre kerülő Star Wars Celebration során fogjuk megtudni, ahol egy trailer vagy teaser is várható.

Forrás: StarNewsNet.com

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu