Vajon számíthatunk még Benedict Cumberbatch-ra további Doctor Strange-ekben? A sztár erről nyilatkozott

MOZI HÍREK – A Doctor Strange az őrület multiverzumában című film megjelenése előtt Benedict Cumberbatch elárulta, hogy mik a jövőbeli szándékai a szerep eljátszásával kapcsolatban.

 

Miután 2016 óta alakítja az MCU Doctor Strange-jét, minden esély megvan arra, hogy Benedict Cumberbatch kezdheti unni, hogy csak úgy repkedjen, és képzeletbeli portálokkal játszadozzon a zöld vásznon. A Sherlock sztárja azonban világossá tette, hogy nem tervezi, hogy a belátható jövőben bármikor is szögre akasztja a misztikus köpenyt, és még rengeteg kalandot szeretne átélni a Marvel varázslójaként.

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness a héten érkezik a mozikba, és miután hat évet kellett várni a második szólófilmjére, úgy tűnik, hogy a várakozás minden bizonnyal megérte. A nyitott multiverzum, a rengeteg cameo és karakterváltozat, valamint az elmebajos sztori miatt ez lesz az MCU 4. fázisának egyik legnagyobb filmje, és ez lehet a Doktor első milliárdos kiruccanása, de valószínűleg nem az utolsó.

Benedict Cumberbatch jelenleg az új Marvel-film promóciós turnéján robbantja körbe a világot, és bár a színész jól megszokta, hogy nem árul el Marvel-titkokat, mégis szívesen beszélt a Doctor Strange jövőjével kapcsolatos reményeiről, és arról, hogy nem akarja feladni a karaktert. Ahogy azt a @DoctorStrangeUpdates Twitteren megosztotta, Cumberbatch a Total Filmnek nyilatkozott:

„Még nem fáradtam bele az egészbe. Nagyon élvezem ezt a karaktert játszani, és még sok mindent adhatok neki, és még sok kalandot szeretnék vele átélni”.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában eredetileg 2021 májusára tervezték a bemutatót, de a folyamatban lévő Covid-járvány miatt a filmet először 2021 novemberére,majd 2022 márciusára halasztották, végül május 6-i premierre állapodtak meg. Míg a közönség elvesztette az érdeklődését néhány késleltetett film érkezésére várva, mivel sokan már olyan sokáig vártak, hogy úgy gondolták, akár még várhatnak egy kicsit, amíg az adott filmek a streaming platformokra érkeznek, addig a Doctor Strange folytatásával kapcsolatban nem volt ilyen mértékű hype-csökkenés.

A Pókember: Nincs hazaút című film váratlan sikere után a várakozás és az izgalom a Doctor Strange multiverzumba való újabb betörése iránt a lehető legnagyobb. A múlt hét végén a film már több mint 40 millió dolláros elővételes jegyeladást produkált, és a 150 millió dollár körüli nyitóhétvégére vonatkozó előrejelzések nagyon óvatosnak tűnnek. A Pókember: Nincs visszaút című filmnek sikerült masszívan felülmúlnia a várt számokat a nyitóhétvégéjén és a teljes futása során, és a Marvel Studios és a Disney minden bizonnyal abban reménykedik, hogy a Doctor Strange is képes lesz ugyanerre, köszönhetően a megerősített és pletykált cameo szereplések széles listájának.

Bármit is tartogat a multiverzum a Benedict Cumberbatch által alakított Stephen Strange számára, az elég biztosnak tűnik, hogy nem ez lesz az utolsó szólófilm, amelyben a varázslót láthatjuk, de mivel egy önfelfedező út áll előtte, Strange valószínűleg nagyon megváltozik a film végére.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában május 6.-án érkezik a mozikba, mi pedig már május 3.-án, kedden írunk kritikát róla.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu