Amber Heard indítványát elutasította a bíróság a Depp-ügyben!

MOZI HÍREK – Kész, vége is az ügynek… egy fenét, csupán arról van szó, hogy a bíró elutasította Amber Heardnek a kereset elutasítására irányuló indítványát.

 

 

Az Aquaman-filmek sztárja, Amber Heard igyekszik minden lehetőséget megragadni, hogy mielőbb véget vessen ennek a számára egyre kellemetlenebb pereskedésnek. Az ellene felhalmozódó bizonyítékok miatt ugyan kicsi volt az esélye annak, hogy a Johnny Depp által indított rágalmazási pert ejtik, de ez nem jelenti azt, hogy nem volt érdemes megpróbálkozni vele.

Heard és jogi csapata nemrég benyújtott egy indítványt, hogy utasítsák el Depp ellene indított polgári perét, amire a kérelmet Penny Azcarate bíró elutasította.

Heard ügyvédje, Ben Rottenborn arra hivatkozva nyújtotta be az indítványt, hogy „bőséges bizonyíték” van arra, hogy Depp bántalmazta őt a házasságuk alatt, ami cáfolná Depp rágalmazásra vonatkozó állítását. Rottenborn azt is hozzátette, hogy ha Depp „akár csak egyszer is bántalmazta őt, akkor ő nyer. Ez ilyen egyszerű.”

Depp ügyvédje, Ben Chew ellenezte az indítványt, mondván, hogy nem csak Heard „hamis állításai” felelnek meg a rágalmazás kritériumainak, de egyenesen Amber Heardra mutatott, és azt mondta, hogy bizonyítékokkal alátámasztható: ő volt a bántalmazó a házasságukban. Azcarate bíró elutasította az elutasítási kérelmet Rottenborn első két állítása alapján, de a harmadikat megfontolás tárgyává teszi. Így most már a tervek szerint folytatódhat a rágalmazási per.

 

 

 

 

Eddig a bíróság meghallgatta Deppet, valamint a tanúit, akiknek vallomásai alátámasztják állításait, miszerint Amber Heard nemcsak rágalmazta őt, hanem bizonyítékként szolgálnak arra is, hogy ő volt a bántalmazó a házasságukban. A bíróság most Heard oldalát fogja meghallgatni a perben.

Úgy tűnik, hogy Heard a saját nevében fog tanúskodni, hogy megvédje az ügyét, valamint saját tanúit is be fogja hozni.

A nyilvánosság nagyon várhatja ezt, mert most kiderül, hogy mennyire volt kölcsönösen mérgező a házasságuk, és hogyan fog Heard reagálni arra a narratívára, miszerint ő volt a bántalmazó.

Bármi is történik ebben a perben, egy dolog már most biztos: Amber Heard további intézkedésig veszített a közvélemény előtt. Az emberek levonhatják a saját következtetéseiket arról, hogy mi történt valójában közte és Depp között a házasságuk alatt, de mivel nem tudhatjuk, pontosan mi történt, a bemutatott bizonyítékokra kell támaszkodnunk, amelyek jelen pillanatban erősen Depp mellett szólnak, bizonyítva, hogy Heard manipulálta és verbálisan, sőt fizikailag is bántalmazta őt – legalábbis az eddig bemutatott felvételek, fotók és tanúvallomások alapján. Rendkívül mérgező lehetett ez a kapcsolat, és egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy inkább Heard miatt.

Forrás: The Independent

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu