Johnny Depp pénisze és a Karib-tenger kalózai 6 – az évszázad pere folytatódik!

MOZI HÍREK – Johnny Depp és Amber Heard szaftos kis pere egyre érdekesebb meglepetésekkel szolgál a közönség számára: megtudhattuk például, hogy mennyit kapott volna Depp a Karib-tenger 6-ért, és vicces pillanatokban sincs hiány…

 

 

Johnny Depp dollárban is meg tudja határozni, mennyibe került neki, hogy elveszítette a Karib-tenger kalózai-filmekben Jack Sparrow kapitány szerepét. Depp és volt felesége, Amber Heard pereskednek egymással, mivel mindkét volt házastárs családon belüli erőszakkal vádolja a másikat. Depp elmondása szerint már tárgyalt a Disney-vel a Karib-tenger kalózai 6-ban való visszatéréséről, mielőtt Heard nyilvánosságra hozta az ellene felhozott, szerinte hamis vádakat.

A tárgyalás közben Johnny Depp tehetségmenedzsere, Jack Whigham is a tanúk padjára ült. Azt állította, hogy valamikor 2016 körül szóbeli megállapodást kötöttek a Disney főnökével, Sean Bailey-vel és Jerry Bruckheimer producerrel, hogy Deppet visszahozzák egy újabb Karib-tenger kalózai folytatásban.

Whigham szerint Depp 22,5 millió dollárt kapott volna a visszatérésért.

Bailey-t úgy jellemezték, hogy „nem volt elkötelezett” a projekttel kapcsolatban, miután a véleménycikk címlapokra került, de bár Bruckheimer állítólag optimistább volt, minden érintett tudta, hogy A Karib-tenger kalózai 6 nem sokkal később lekerült az asztalról.

„Késő ősszel a Disney részéről rosszul állt a dolog, de Jerry Bruckheimer és én azért lobbiztunk, hogy megvalósuljon. Szóval volt reményünk. 2019 elején vált teljesen világossá, hogy vége” – mondta Whigham az Insider szerint.

Korábbi vallomásában Depp elmondta, hogy csupán néhány nappal azután értesült a franchise-ból való elbocsátásáról, hogy Heard a The Washington Postban megjelentetett egy véleménycikket, amelyben családon belüli erőszak áldozataként írta le magát. Whigham szerint a véleménycikk „katasztrofális” hatással volt Depp karrierjére, aki 2018 vége óta indie filmekben vállalt alacsonyabb fizetésű szerepeket, a zsírosabb ajánlatok ugyanis elég gyorsan elapadni látszottak.

Johnny Depp a tanúk padján kifejtette, hogy „elárulva” érezte magát amiatt, hogy a Disney megszakította vele a kapcsolatot a nem bizonyított vádak miatt. Mivel emiatt így érezte magát, Depp azt is elmondta, hogy nem tudja elképzelni, hogy valaha is visszatérjen a Disneyhez, hogy A Karib-tenger kalózai 6. részen dolgozzon, még akkor sem, ha a cég „300 millió dollárt és egymillió alpakát” kínálna neki. A színész szeretett volna méltó búcsút venni a karakterétől, de ez most már nem lehetséges, mivel az a hajó elment.

 

 

 

 

Ki látta Johnny Depp nemi szerveit?

 

Johnny Depp és mások is nevettek a bíróságon a volt felesége, Amber Heard elleni rágalmazási perében, amikor a színész biztonsági őrét arról kérdezték, hogy látta-e valaha a színész péniszét – írja a The Toronto Sun. Csütörtökön Depp testőre, Malcolm Connolly a tanúk padjára ült, hogy kitérjen arra, hogy mi történt, amikor a sztár 2015-ben Ausztráliában tartózkodott a Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című ötödik film forgatása közben.

A keresztkérdések során Heard ügyvédje, aki élő videókapcsolaton keresztül jelent meg a tárgyalóteremben, megkérdezte Connollyt, hogy látta-e, amint Depp az előcsarnokban vizelt.

Amikor azonban Heard ügyvédje egy olyan kérdéssel folytatta, hogy Connolly látta-e Depp péniszét, Depp hallhatóan felnevetett, és végre szünetet tartott abban, hogy a tárgyalást művészi képességeinek gyakorlására használja fel.

„Mr. Depp az előcsarnokban próbált vizelni, ugye?” – kérdezte az ügyvéd. Amikor Connolly, aki még mindig Johnny Deppnek dolgozik, azt válaszolta: „Nem”, Depp nevetése engedélyt adott a tárgyalóterem többi tagjának, hogy nevessenek Heard állítólagos traumatikus élményén, aki némán, unottan ült.

Heard ügyvédje nem csüggedve folytatta: „Mr. Depp elővette a péniszét, nem igaz?”, mielőtt megszakította kérdéseit egy relevanciára vonatkozó kifogás, amelyet elutasítottak.

„Azt hiszem, emlékeznék rá, ha láttam volna Mr. Depp péniszét” – viccelődött Connolly. Ezen Johnny Depp még jobban felnevetett.

Depp 50 millió dolláros rágalmazási perben perli Heardet, hogy helyrehozza a közvéleményben róla kialakult képet, miszerint „feleségverő”, és hogy kiálljon a gyerekeiért. Vallomása során A Karib-tenger kalózai színésze azt állította, hogy a 2015-ös cikk után, amelyben Heard „néhány meglehetősen förtelmes és nyugtalanító” állítást tett, hogy kapcsolatuk során erőszakossá válna vele szemben, és „tisztára akarja mosni [a] nevét”.

Az ügyet a virginiai Fairfax megyében tárgyalják az állami bíróságon, már harmadik hete. Várhatóan hat hétig fog tartani, Heard pedig a tervek szerint ezen a héten tanúskodik majd.

Forrás: Insider, The Toronto Sun

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu