Josh Ruben új Darkman-filmet szeretne forgatni – visszatérhet Liam Neeson?!

MOZI HÍREK – Josh Ruben rendező a Fangoriának adott interjújában többek között arról is beszélt, hogy szeretne egy Darkman-filmet készíteni.

 

 

Josh Ruben a CollegeHumor egyik öregdiákja, aki azóta saját filmek írásával és/vagy rendezésével foglalkozik. Rendezői debütálása a Shudder eredeti Scare Me című filmje volt, amelyben Ruben Aya Cash mellett a főszerepet is játszotta. Ruben nemrégiben leült a Fangoria Into the Void című műsorában, ahol számos témáról beszélgettek, például arról, hogy Ruben szívesen forgatna egy új Darkman-filmet.

„Helyes, és azért vagyok itt, hogy elmondjam, az a tervem, hogy eladok egy izgalmas, szívvel teli szuperhősös horrorfilmet a Universal Picturesnek…”

„…és átverem őket – újraforgatom a Bergman-szigetet, de úgy, hogy [Liam] Neeson visszatér Westlake-ként, [Frances] McDormand pedig Julie Hastingsként. Pozitívan karrierromboló lesz.”

Nemrég Liam Neeson kifejezte érdeklődését egy új Darkman-film forgatókönyvének elolvasása iránt. Arra a kérdésre, hogy a bolygók együtt állnak-e, Josh Ruben azt válaszolta, hogy Neesonnal számolni kell, ha tréfáról van szó.

Josh Ruben kitért a karrierjére, a többi projektre, amin dolgozik. Ez magában foglalja a produceri és az írói munkákat is, különböző szórakoztató(nak szánt) filmekkel, amelyek egyelőre a tervezési szakaszban tartanak. Eközben Ruben egy sorozatgyilkost alakít majd egy külön projektben Travis Stevens (Girl on the Third Floor) számára.

„Sok mindennel zsonglőrködöm. A pokolba is, egyesek azt mondanák, hogy problémáim vannak.

„Most készítettem el Noah Segan haverunk rendezői debütálását, újraírtam egy slasher-t, amit alig várom, hogy megrendezhessek, írtam egy gonosz kis thrillert, amit a menyasszonyom, Lauren Sick rendez, elkészítettem a Scare Me spin-off ötödik vázlatát, és ami talán a legszórakoztatóbb dolog, egy nagyon vicces, ijesztő és egy kicsit édes cucc közös írása a Freaky írójával, Michael Kennedyvel. Hétfőn az alaszkai Whittierbe utazom, hogy egy természetfeletti indie filmben játsszak. De a legsürgetőbb, hogy kitaláljam, mi a #!@$*!!!-t vegyek fel a Tribeca-i premierre, az A Wounded Fawn-ra. Köszönöm Travis Stevensnek, hogy egy bájos sorozatgyilkos szerepét rám osztotta. Vajon honnan vette ezt az ötletet…”

Josh Ruben és a Void beszéltek új filmjéről, a Werewolves Withinről is, ami a horrortársadalom, a likantrópok és a videójátékok rajongói körében egyaránt nagy sikert aratott. Emellett Ruben felsorolta az összes felnőtteknek szóló vérfarkasos anyagot is, amit a film rendezése előtt elolvasott.

Forrás: Fangoria

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu