Patrick Stewart nyitott lenne arra, hogy a Multiverzum őrülete után újra eljátssza X professzort

MOZI HÍREK – Patrick Stewart nem igazán csinált titkot abból, hogy részt vesz a Doctor Strange folytatásában, és lehet, hogy nem utoljára látjuk őt Charles Xavier szerepében.

 

Nem titok, hogy Patrick Stewart visszatér Charles Xavier professzor, azaz X professzor szerepébe a Doctor Strange az őrület multiverzumában, de bár az eredeti X-Men karakterének ez a változata izgatottan várja a rajongókat, a színész utalt rá, hogy biztosan nyitott lenne arra, hogy újra eljátssza a szerepet. Ahogy az MCU az új Doctor Strange-filmben egyre mélyebbre merül a multiverzumban, egyértelmű, hogy végtelen sok lehetőség van arra, hogy ki az, aki most visszatérhetne a Marvel-franchise-ba egy korábbi karakter változataként, és Patrick Stewart szívesen felfedezné ezt tovább.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában a hétvégén érkezett a mozikba, és egyértelműen az év eddigi egyik legnagyobb bevételt generáló filmje lesz. Miután a nyitóhétvégi becsléseket 150 millió dollárról 200 millió dollárra tornázta fel a vasárnapi számok számolásáig, ez jó jel, hogy a Marvel multiverzumának kiterjesztését a rajongók látni akarják. Ez így is van rendjén, hiszen egy dolog biztosnak tűnik, hogy nagy dolgok jönnek a multiverzumban, és ha hinni lehet a jelenlegi pletykáknak, akkor ennek a vége a Végjáték szintű esemény, a Titkos háborúk lesz.

Egyelőre a multiverzum még csak most kezdődik igazán. Miután beleavatkozott olyan dolgokba, amiket nem ért, Doctor Strange az új filmjében egy idegenvezetést kap a multiverzumban, köszönhetően az univerzumot megjárt fiatal America Chavez érkezésének. Chaveznek köszönhetően Strange az Illuminátusokkal találja magát szemben, akik közé többek között a Patrick Stewart által alakított Charles Xavier is tartozik. A film világpremierje után a Variety-nek nyilatkozva Stewart arról beszélt, hogy miért tért vissza a szerephez, és amikor arról kérdezték, hogy újra elvállalná-e a szerepet, azt mondta:

„Charles Xavier? Igen. Lehet, hogy lesz. Tudod, az egész X-Men képregénysorozat olyan hatalmas, olyan hatalmas, hogy lehet, hogy lesz olyan lehetőség, amelyben visszatér. Majd meglátjuk.”

Természetesen a Marvel stúdió részéről jelenleg nincs szó arról, hogy az X-Men végül hogyan fog megjelenni az MCU idővonalában, és a multiverzum bevezetésének köszönhetően ez sokféleképpen történhet. Egy dolgot azonban érdemes megjegyezni, hogy míg ez X professzor egyik változata, és egy másik változatot láthatunk a Fox-filmekben, ez logikusan arra enged következtetni, hogy van egy másik X professzor már valahol az MCU idővonalában. Ez azt is jelentheti, hogy Patrick Stewartot újra láthatjuk, akár csak cameóként, amikor az X-Men megérkezik.

Ha azonban reálisan nézzük a dolgot, Stewart már nem olyan fiatal, mint egykoron, és bár még egyértelműen képes uralni egy-egy jelenetet, bolondság lenne azt gondolni, hogy hosszú távon eljátszhatná Charles Xaviert az MCU-ban, ha figyelembe vesszük, hogy az egyes franchise-ok filmjei között mennyi idő telik el. A 81 éves színész valószínűleg a 80-as évei közepén járna, mire az X-Men bemutatkozik, és a 90-et is elérheti, mire egy második film következik, ami arra utal, hogy ha még ha látjuk is újra Stewart Charles Xavier-jét, az valószínűleg valamiféle fáklyát átadó cameo lesz, hogy az X-Men következő generációját vezesse be.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu