Ewan McGregor máris bejelentkezett újabb Star Wars-produkciókra!

MOZI HÍREK – Ewan McGregornak sokáig tartott, mire visszatért a Star Wars-franchise-ba, de most már maradna, ameddig csak bírja szusszal…

 

 

Majdnem két évtizedbe telt, mire Ewan McGregor visszatért a Star Wars-franchise-ba, de a színész szívesen maradna további is, ha módjában állna a dolog. Bár az Obi-Wan Kenobi-sorozat áthidalja az előzményfilmek és az eredeti Star Wars közötti szakadékot, McGregor úgy véli, hogy a Jedi-mester történetéből még lehetne mit mesélni. Mivel a sorozat két hét múlva érkezik a Disney+-ra, erős az érzés, hogy a rajongók szívesen látnának még több Obi-Want a jövőbeli projektekben.

Bár McGregor most a sorozat promóciós körútján van, korábban a Total Film legújabb számának beszélt arról, hogy mennyire élvezte, hogy ilyen hosszú idő után visszatérhetett a karakterhez. A következőket mondta:

„Jó volt visszatérni, és áthidalni azt a szakadékot, ami köztem és Alec Guinness[ az Egy új remény verziója] között tátong.”

„Ezúttal ugyanannyit, vagy még többet kaptam a szerepéből, mint az első három filmben együttvéve. Ez az írással függ össze, és azokkal az emberekkel, akikkel a sorozatot készítettük, és a technológiával, és azzal, hogy minden mennyire más. … [Ha] lehetőségünk lenne újra megcsinálni, én teljesen készen állnék rá. Nagyon boldog vagyok, hogy boldoggá tehetem az embereket. Az emberek akarták ezt a spinoffot, akár film, akár tévésorozat lesz belőle, és nagyon boldog vagyok, hogy meg tudtam csinálni. Megértem, talán még jobban, hogy az emberek szeretik a Star Wars-t. Fontos része az életemnek, és akár tetszik, akár nem, ez így van. De én szeretem. Szóval ez nagyszerű.”

Obi-Wan Kenobi karaktere nagy változáson megy keresztül A Sith-ek bosszúja végén látottak és az 1977-es Star Wars cselekménye között.

McGregor hozzátette, úgy gondolja, hogy az út, amelyen Obi-Wan az új sorozatban jár, sötét és fájdalmas. „Elvesztette a kapcsolatot mindenkivel. Próbál nem Jediként élni. Elvesztette a hitét. Kicsit megtört. Elvesztette a legjobb barátját, a testvérét a Sötét Oldal miatt, és felelősnek érzi magát ezért. Úgy érzi, hogy bizonyos értelemben mindez az ő hibája. Sok bűntudat terheli, mert nem tudta megakadályozni, hogy ez megtörténjen. Elvesztették Padmét. Nagyon sötét helyen van.”

Forrás: Total Film

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu