Hideo Kojima ismét a Death Stranding folytatására utalhatott

Egyetlen képpel megint beindította a gondolkodókat, de azért távolabbról is érdemes lenne megközelíteni, hogy mit is láthatunk éppen.

 

A Death Stranding megfelelt Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója által felállított elvárásoknak: a való világtól a lehető legnagyobb mértékben eltávolodott Ryan korábban mondta már, hogy blockbusterek (is) készülni fognak a PlayStation Studios csapatai jóvoltából, és bár a Kojima Productions nem tartozik közéjük, 2015 végén Kojima Hideo a Sony segítségével tudta a poszt-Konami korszak után újraindítani a csapatát, amiből végül megszületett a játék, majd annak újgenerációs újrakiadása (vajon mi lesz a következő cím, ami a Director’s Cut alcímmel hasonló kezelést kap…?), és Norman Reedus, a Death Stranding főszereplőjét, Sam „Porter” Bridgest alakító színész már elszólta magát, hogy „készül a második”.

Írtunk aztán arról is, hogy Kojima erre napokon belül reagált néhány képpel, amin poénosan kivégezte Reedust, utalva a Death Stranding pihenésre használt szobájára (amiben eleinte a Monster energiaitalokból több volt mint amennyi eurót elkértek a játékért), és most Kojima ismét tweetelt egy képet, ami úgy tűnhet, hogy a Sony japán főhadiszállásában készülhetett (és annyit írt a kép mellé, hogy „jó reggelt”). A képen láthatjuk Ludenset, a Kojima Productions arcát (őt láthatjuk a logón is…), így joggal gondolhatjuk, hogy valami készülhet. Persze az is lehet, hogy Kojima egyszerűen a saját stúdiójából lőtte a képet, hiszen az sincs olyan hű de nagyon messze a Sony-tól.

Az egész ott kezd furcsa lenni, hogy a Summer Game Fest és a The Game Awards szervezője és műsorvezetője, Geoff Keighley is válaszolt egy integető emojival a Twitteren, így nem kizárt, hogy az idén ismételten elmaradó E3 egyik helyettesítő műsora során valamilyen bejelentés jöhet Kojimától is. (És mivel Keighley és Kojima mondhatni kebelbarátok, nem túlzás ezt gondolni.)

Szóval valami biztosan készül. Lehet valami PlayStation VR2-es… vagy PlayStation 5-ös. De hallottuk, hogy valamilyen Xboxos projekt is van. Nehéz követni a pletykákat a japán géniusz körül.

Forrás: JVL

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu