Assassin’s Creed Origins: holnap érkezik a várva várt frissítés!

Az új update végre az Assassin’s Creed Originsben is elhozza a 60fps-t a PlayStation 5 és az Xbox Series X/S konzolokra.

 

 

Az Assassin’s Creed Origins ezen a héten frissül a magasabb képkockasebesség támogatásával. Az Ubisoft a Twitteren jelentette be a hírt, azt írva, hogy a PS5-ös és az Xbox sorozat konzoljain június 2-án számíthatnak a frissítésre, amely feloldja a 60fps támogatást.

„Már vártatok, és most Egyiptom szelei hívogatnak…” írta az Ubisoft a tweetjében.

Az Origins június 1-jén indul az Xbox Game Pass-on, így az X/S sorozatú konzolokon játszó tagok kihasználhatják a 60fps támogatást biztosító frissítést, hogy a korábbinál magasabb képkockasebességgel játszhassák a játékot. Az Ubisoft már korábban bejelentette, hogy az Originshez is érkezik 60fps-es frissítés, de most már tudjuk, hogy hamarosan vége a várakozásnak.

A fő sorozat legújabb játéka, az Assassin’s Creed Valhalla már támogatja a 60 fps-t PS5-ön és Xbox Series X/S-en.

A jövőre nézve az Ubisoft nem jelentett be új AC játékot 2022-re. Azonban a hírek szerint 2022-ben vagy 2023-ban érkezik egy kisebb léptékű Assassin’s cím, amelyben Basim a Valhallából fog szerepelni. Ezt követően az Ubisoft állítólag egy jóval nagyobb játékot tervez Assassin’s Creed Infinity kódnéven.

Az Ubisoft várhatóan saját nyári játékbemutatót tart majd, de a cég egyelőre nem jelentette be a terveket. Így aztán nincs más választásunk, mint élvezni (most már akár 60 fps-ben) az Originst és a Valhallát, ameddig várunk a friss hírekre…

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu