Horizon Call of the Mountain: bámulatos előzetest kapott az új PSVR 2 játék! [VIDEO]

A Horizon Call of the Mountain akció-kalandjáték gyönyörű világa végre bemutatkozott a Sony virtuális valóság-eszközén.

 

 

A Horizon Call of the Mountain nem kevesebbet ígér, minthogy a játékmenet, az innováció és a hardver határait feszegeti majd a franchise új szereplőjének szemszögéből elmesélt történettel – de az ígéretek szerint Aloyjal is újra találkozhatunk majd. A State of Play-en bemutatkozott a játék első gameplay trailere, amely a PSVR2-n látható takaros látványvilágba és a játékélmény újfajta felfedezésébe engedett némi betekintést.

Ryas, egy korábbi Shadow Carja harcos irányításával kalandozhatunk majd, aki a megváltást keresi a Solminiumot fenyegető új fenyegetés felderítésében.

Szakértő hegymászóként és íjászként még a függőleges hegyekre is képesek leszünk majd felkapaszkodni, és olyan hatalmas gépekkel párbajozhatunk, mint például a Thunderer. A fejlesztők igyekeznek a Horizon Forbidden West minden kedvelt játékelemét átemelni a VR-kalandba.

„A Call of the Mountain magával ragadó élményt kínál egy izgalmas folyami utazás keretében. Foglalj helyet, és élvezd a Horizon világának gyönyörű látványát – de vigyázz: néhány gép megpróbálhat hívatlanul csatlakozni az utazáshoz!” – osztotta meg a Sony a PlayStation Blogon.

A PS VR2 kalandunk során arra is lehetőségünk lesz majd, hogy barátainkkal is megoszthassuk a történet előrehaladását, akik egy csatlakoztatott monitoron követhetik majd az eseményeket.

Forrás: PlayStation.Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu