Íme a Black Bird, Taron Egerton és Ray Liotta új sorozatának előzetese [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Dennis Lehane által fejlesztett Apple TV+ sorozat, a Black Bird főszereplői Taron Egerton, Paul Walter Hauser és Ray Liotta, élete egyik utolsó szerepében.

 

 

Az Apple TV+ közzétette a Taron Egerton és Paul Walter Hauser főszereplésével készülő Black Bird című limitált thriller-sorozat hivatalos trailerét. A hihetetlen igaz történeten alapuló Black Bird egy középiskolai futballsztárból lett elítéltet, James Keene-t (Egerton) követi nyomon, aki összebarátkozik egy állítólagos sorozatgyilkossal, Larry Hall-lal (Hauser), hogy vallomást szerezzen, és ezzel biztosítsa magának a korai szabadulást. A Black Birdben a néhai Ray Liotta is szerepel, egyik utolsó színészi szerepében, mint egykori rendőrtiszt és Egerton karakterének apja.

Az elismert író, Dennis Lehane (Titokzatos folyó, Gone Baby Gone, Viharsziget) által tervezett Black Bird a 2011-ben megjelent In With the Devil című tényregény alapján készült, amelyet James Keene és Hillel Levin vetett papírra.

A Black Bird premierje július 8-án lesz az Apple TV+-on.

A sorozat hivatalos szinopszisa így szól:

„Valós események által inspirálva, amikor a középiskolai futballhős és kitüntetett rendőr fiát, Jimmy Keene-t (Taron Egerton) 10 évre ítélik egy minimális biztonságú börtönben, életre szóló választás elé kerül: vagy belép egy maximálisan őrzött, bűnözői elmebetegeknek szánt börtönbe, és összebarátkozik a feltételezett sorozatgyilkos Larry Hall-lal (Paul Walter Hauser), vagy marad, ahol van, és letölti a teljes büntetését feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül.”

„Keene hamar rájön, hogy az egyetlen kiút, ha vallomást csal ki belőle, és kideríti, hol van eltemetve több fiatal lány holtteste, mielőtt Hall fellebbezését elfogadják. De vajon igazat mond-e a feltételezett gyilkos? Vagy ez is csak egy sorozatos hazudozó újabb meséje? Ez a drámai és lebilincselő történet felforgatja a krimi műfaját azzal, hogy éppen azoknak az embereknek a segítségét veszi igénybe, akiket rács mögé zárnak, hogy megoldják a rejtélyeket.”

Habár Ray Liotta látszólag mellékszerepet játszik, mindig öröm látni a Nagymenők legendás sztárját. Liotta pedig határozottan hozza az intenzitást a szerepéhez, amikor Taron Egerton azzal küzd, hogy választania kell a könnyű túlélés között egy minimálisan őrzött börtönben, vagy a bűnelkövetők számára fenntartott intézetben egy sorozatgyilkossal való társulás között. Paul Walter Hauser szintén lenyűgöző a hátborzongató Larry Hall szerepében. Állítólag 40 kilót fogyott a karakter eljátszásához.

A Black Birdben szerepel továbbá Greg Kinnear és Sepideh Moafi is; a rendezők Michaël R. Roskam, Jim McKay és Joe Chapelle.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu