Kit Harington visszatér Jon Snow szerepében a Trónok harca folytatásában

MOZI HÍREK – Az HBO több Trónok harca előzménysorozatot is fejleszt, de egy lehetséges új projekt az utolsó évadon túl is folytatódhat, Kit Harington főszereplésével.

 

Az HBO augusztusban visszaviszi a nézőket Westerosba a Sárkányok háza című előzménysorozattal, amely a nagysikerű fantasy eposz, a Game of Thrones előzménysorozata lesz. A csatorna jelenleg több különböző spin-offot fejleszt, amelyek a Trónok harca eseményei előtt játszódnak majd, de egy új jelentés szerint az egyik készülő projekt az utolsó évad után játszódik majd. A The Hollywood Reporter szerint egy Trónok harca folytatásos sorozat van fejlesztés alatt, amelynek középpontjában nem más áll majd, mint Havas Jon. Kit Harington visszatér a szerepbe, amiért két Emmy-jelölést is kapott, és a Trónok harca sorozat fináléjában Jon Snow száműzetését követi a Faltól északra.

A Trónok harca befejezése óta Harington csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz, mint Dane Whitman a 2021-es Örökkévalókban. A film záró, utólagos jelenete a Fekete Lovagként határozza meg a karakter jövőjét, és még egy Mahershala Ali által alakított Pengével való összefogást is sejtet. Egyelőre nem világos, hogy Whitman mikor fog újra felbukkanni az MCU-ban, bár a közelgő Penge-film valószínűnek tűnik, de a Daywalker-film még fejlesztés alatt áll, és nincs megjelenési dátum. Addig is úgy tűnik, Harington elégedett azzal, hogy visszatér a karakterhez, amely ismertté tette őt, és új és izgalmas módon folytatja Jon Snow kalandjait.

A Trónok harca minden idők egyik legsikeresebb eredeti HBO-sorozata volt, így nem meglepő, hogy a csatorna vezetői a jövőbeni projektek esetében is vissza akarnak nyúlni a kúthoz. A Disney mind a Marvelt, mind a Star Warst ki tudta aknázni, hogy számos különböző spin-off sorozatot hozzon létre, ami viszont segített a Disney+ könyvtárának kiépítésében. Most, hogy az HBO Max révén az HBO is részt vesz a streaming-háborúban, egy olyan népszerű sorozatra épülő új sorozat hozzáadása, mint a Trónok harca, remek módja annak, hogy az előfizetők hosszú távon a szolgáltatás mellett maradjanak.

A közelgő Sárkányok háza előzménysorozat és a Jon Snow folytatása mellett a 10,000 Ships, a 9 Voyages és a Dunk and Egg című sorozatok is készülnek. Mindezek a projektek a fejlesztési folyamat különböző fázisaiban vannak, de az HBO egyértelműen folyamatos Trónok harca sorozatokat szeretne létrehozni a belátható jövőben. Egy olyan nagy világ, mint Westeros, szinte végtelen történetmesélési lehetőségeket kínál, de ami érdekes egy Jon Snow-sorozattal kapcsolatban, az az, hogy mindazok után lenne, ami a nyolcadik évadban történt. Az akkor még élő karakterek némelyikének beharangozása csak fokozná az izgalmat, hogy Haringtont újra láthatjuk a képernyőn Jon Snow-ként.

Mint említettük, a sorozat a hírek szerint még nem tart nagyon a fejlesztés, így még eltarthat egy darabig, mire Jon Snow nagyszerű visszatérése megtörténik. Ha a közönség részéről nagy a kereslet a koncepció iránt, az HBO dönthet úgy, hogy felgyorsítja a projektet, hogy kihasználja a Trónok harca történetének folytatásáért érzett lelkesedést. Addig is, a Sárkányok házának be kell érnie a Trónok harca rajongóknak, akik alig várják, hogy visszatérhessenek Westerosba. A Sárkányok háza premierje augusztus 21-én lesz.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu