Prey: R-besorolást kapott a Ragadozó-előzményfilm, készülhetünk a vérfürdőre!

MOZI HÍREK – A Prey felütése igazán ötletes: a filmben egy komancs harcosnak kell majd szembeszállnia a Ragadozóval.

 

 

Jó hír a Predator-rajongóknak: a közelgő prequel, a Prey – amelyről nemrég részletes előzetest közöltünk – már hivatalosan is R-besorolást kapott az MPA-tól! A Prey a „véres erőszaknak” köszönhetően elnyerte a remélt „korlátozott” besorolást, ami azt jelenti, hogy az ikonikus földönkívüli vadász idén augusztusban ismét kíméletlen taktikával és gerinctépő brutalitással érkezik a Hulu-ra.

Az R-besorolással a Prey olyan filmek mellé kerül, mint az első Ragadozó, a Ragadozó 2, a Ragadozók és a Predator – A ragadozó; eltávolítva az előzményfilmet a notóriusan gyenge Alien versus Predator franchise-tól. Most, hogy a Predator-franchise a Disney égisze alá került, sokan aggódtak, hogy a széria egyik báját jelentő véres erőszakot a Prey felhígítja. Úgy tűnik azonban, hogy ez korántsem lesz így.

A Prey rendezője, Dan Trachtenberg nemrég biztosította a mandibulaharcos rajongóit, hogy az Disney-uralom befolyásolja majd az erőszakos akciót az előzményfilmben.

„A Disney-dolog egyáltalán nem befolyásolta a filmet a tartalmát tekintve” – árulta el Trachtenberg nemrég.

„Ezért is várom izgatottan, hogy kijöjjön ez a trailer”.

A továbbiakban dicsérte a Disney-t, amiért lehetővé tette számára, hogy megcsinálja azt a Predator-előzményfilmet, amit ő akart, és amit a rajongók látni akarnak.

„Üzenem azoknak az embereknek, akik aggódtak, hogy ez PG-13-as lesz-e, vagy >>Disney-féle Ragadozó<<: ez végig egy 20th Century film volt. A Disney pedig fantasztikusan vette át a gyeplőt, és most már a világba is eljuttatja, de soha nem volt semmilyen megbízás tőlük.”

„Kicsit tartottam tőle, hogy a forgatókönyv egyik-másik pontja túlzás lesz számukra, és amikor elolvasták, azt gondoltam: >>Jaj, ne, ki fognak borulni a véres leírásoktól meg ilyesmiktől.<< De nem. Ez egy brutális, intenzív, nagyon nem gyerekeknek szóló film. És izgatottan várom, hogy eloszlassák ezt a tévhitet, hogy a Disney csak >>Disney Dolgokat<< csinál.”

A Ragadozó egy komancs harcossal fog megküzdeni 1719-ben.

A Prey a 20th Century Studios vadonatúj akció-thrillerje, a régóta futó Predator-franchise következő része. A Dan Trachtenberg (A fiúk, 10 Cloverfield Lane) által rendezett Prey a 300 évvel ezelőtti komancs nemzetségben játszódik, és egy fiatal nő, Naru, egy vad és rendkívül képzett harcos történetét meséli el. A lány a Nagy-síkságon élő legendás vadászok árnyékában nevelkedett, így amikor veszély fenyegeti a táborát, elindul, hogy megvédje népét. A prédáról, akit becserkész, és akivel végül szembekerül, kiderül, hogy egy nem evilági, technikailag fejlett arzenállal rendelkező idegen ragadozó, aminek eredményeképpen kegyetlen és félelmetes leszámolásra kerül sor a két ellenfél között.

A Patrick Aison (Jack Ryan, Treadstone) által írt Prey főszereplője Amber Midthunder (Légió), aki Naru, a fiatal komancs harcos szerepében küzd, hogy megvédje törzsét a ragadozóval szemben. Midthunder mellett Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush, Julian Black Antelope és Dane DiLiegro a Ragadozó szerepében látható.

A Prey a tervek szerint 2022. augusztus 5-én jelenik meg a 20th Century Studios eredeti Hulu-filmjeként.

Forrás: MPA

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu