Ezra Miller bajban van?! Lehet, hogy kikerül a DC-univerzumból…

MOZI HÍREK – Ezra Miller halmozódó jogi problémái és egyre zavarodottabb viselkedése túl sok lehet a Warner Bros. számára ahhoz, hogy továbbra is feltűnhessen The Flash, vagyis a Villám szerepében az új DC-projektekben.

 

 

Nagyon úgy tűnik, hogy a The Flash sztárjának, Ezra Millernek a kivágása lehet a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav teendőinek listája élén. Friss jelentések szerint a színésznek ajtót mutathatnak, amint jövőre megjelenik a DC szólófilmje, figyelembe véve az a jogi cunamit, amit Millernek sikerül a fejére zúdítania az utóbbi néhány hónapban.

Az elmúlt három hónap nagy részében a The Flash sztárja, Ezra Miller mindenféle bajba keveredett, egy állítólagos bántalmazási incidens elől menekülve, ami miatt távoltartási végzést kértek ellene.

Nemrégiben Miller néhány nagyon aggasztó váddal szembesült, miszerint gyerekeket hálózott be és bántalmazott – amire ő érthetetlen módon úgy döntött, hogy mémekkel vág vissza. Hogy a dolgok még rosszabbá váljanak, A Villám sztárja az utolsó vádak felröppenése óta eltűnt, így a bíróságok tanácstalanok, hogy hol találják meg őt, hogy kézbesítsék nekik a jelenlegi jogi eljárásokat.

Most a Deadline értesülései szerint Ezra Miller folyamatosan problémás viselkedése miatt a stúdió és Zaslav erősen hajlik a színész kirúgása felé, miután megoldották, hogy mi legyen a 200 millió dolláros, értékes blockbusterükkel, a The Flash-sel. Mint jelezték, a források szerint a Warner Bros. minden lehetőséget mérlegel, kezdve attól, hogy a The Flash reklámkörútjait a minimálisra csökkentik, vagy az HBO Max streaming-exkluzívvá alakítják.

Egy másik lehetőség, hogy egyszerűen csak reménykednek a minél sikeresebb megjelenésben 2023 júniusában, hiszen az már most kiderült, hogy a The Flash újraforgatása jelenleg lehetetlen lenne.

Függetlenül attól, hogy melyik forgatókönyv valósul meg, a Warner Bros. vélhetően már döntött, és még ha Ezra Miller innentől nyugton is maradna, az sem lenne hatással a stúdió döntésére. Zaslav érvelése mögött részben az áll, hogy a vezérigazgató hangoztatta, hogy szeretné folytatni a DC-filmek továbbvitelét, hogy az inkább a Marvel saját univerzumához hasonlóvá váljon, ami Miller szerepének átformálását igényelné. A Warner Bros. a hírek szerint megpróbált segítséget találni Miller számára, akinek a jogi problémák és erőszakos incidensek sora 2020-ra nyúlik vissza.

A The Flash a pletykák szerint pont olyan reboot lenne, amire a DCEU-nak most szüksége van.

A hős forrásanyaga bőséges alapot ad arra, hogy Barry Allen átugorjon egy olyan univerzumba, ahol Superman és Batman új iterációi válthatják a távozó Henry Cavillt és Ben Afflecket.

A Batman hatalmas sikere után és a Joker folytatását övező várakozással együtt vitatható, hogy a DCEU-nak egyáltalán léteznie kell-e vagy sem. Ez azonban nem fogja megakadályozni a Warner Bros-t abban, hogy megpróbálja, még akkor sem, ha ez azt jelenti, hogy hátrahagyják Ezra Millert és azt jelentős mértékű problémát, ami személyét övezi ebben a pillanatban.

A The Flash a tervek szerint 2023. június 23-án kerül a mozikba.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu