James Gunnt felkérték, hogy hozza vissza Margot Robbie Harley Quinnjét egy új projektben – a rendező válaszolt

MOZI HÍREK – Ha a DCEU népszerű karaktereiről van szó, Margot Robbie Harley Quinnje elég sok listán szerepel, így nem meglepő, hogy a rajongók folyamatosan kérdezgetik, mikor tér vissza. James Gunn egy nemrégiben lezajlott Twitter-beszélgetésben újabb célzást tett arra, hogy a jövőbeni projektjei során esetleg újra a képernyőkre szeretné vinni az Öngyilkos osztag színes bőrű tagját.

 

Bár Gunn eddig csak keveset árult el azokról a dolgokról, amelyeken a DC számára dolgozik, mindig fennáll a lehetőség, hogy még több is lesz, és ha szerencsénk van, akkor ez akár Harley káoszából is tartalmazhat egy keveset.

Margot Robbie először a 2016-os Öngyilkos osztagban játszotta Harley Quinnt, és olyan módon keltette életre a karaktert, hogy azonnal a rajongók kedvence lett, és minden bizonnyal Robbie amúgy is szárnyaló karrierjét is fellendítette. Az ausztrál színésznő azóta még kétszer alakította a karaktert, a Birds of Prey-ben és James Gunn Az öngyilkos osztagában. A hatalmas rajongótábornak köszönhetően a közösségi médiában gyakran jelennek meg újabb felhívások, hogy több Harley Quinnt szeretnének a DCEU világában, és Gunn rendező a tőle megszokott rejtélyes, de optimista módon válaszolt az egyikre.

Gunn egy olyan posztra reagált, amely egy ölelkező páros képét osztotta meg, amelyen ez állt: „Kérlek, hozd vissza Harley-t egy másik projekthez!”. Gunn egy olyan képpel válaszolt a posztra, amelyen Robbie az Öngyilkos osztagban Quinnt alakítja, és egy kommenttel, amely egyszerűen így szólt:

„Nem rossz ötlet”.

Margot Robbie és James Gunn ismét együtt dolgozna egy új Harley Quinn projektben?

 

Tavaly nyáron James Gunn azzal kecsegette a rajongókat, hogy egy Harley Quinn-projektet „mindenképpen” szeretne csinálni. Bár ez még az Öngyilkos osztag sikere előtt történt, amely egy hónappal Gunn megjegyzései után jelent meg, ez volt a második alkalom, amikor Gunn az Öngyilkos osztag után megjegyzést tett arra, hogy Margot Robbie-val egy másik projekten dolgozna. A rendező korábban azt mondta, hogy volt már megbeszélés, de hogy pontosan milyen részletesek voltak ezek a tárgyalások, és hol végződtek, azt egyelőre nem tudni.

Jelenleg Gunn A galaxis őrzői Vol. 3. filmjén dolgozik a Marvel Studiosnak, valamikor ezután pedig jön a Peacemaker második évada, egy Amanda Waller-sorozat, és úgy tűnik, hogy Gunnnak még legalább egy másik sorozat is fejlesztés alatt áll a Warner Bros. számára. Egyelőre úgy tűnik, hogy Gunn nagyon örül, hogy továbbra is a DCEU tévés ágában dolgozhat, és korábban utalt rá, hogy legalább a következő egy évben még el tudja képzelni, hogy ezt tovább folytatja.

Eközben Margot Robbie jelenleg a híres babáról készült új filmben a Barbie-t alakító, kíváncsi és titokzatos Barbie forgatásával van elfoglalva. A Ryan Gosling, Simu Liu és Will Ferrell mellett játszó főszereplőkről egyelőre nagyon keveset tudni arról, hogy pontosan milyen lesz a film, amikor megjelenik. Hogy ezek után Robbie-t vissza lehet-e csábítani Harley Quinn világába, arra még várnunk kell, hogy kiderüljön.

Forrás: ComicBook

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu