Bruce Willisnek meg kell védenie Ashley Greene-t a Wrong Place trailerben [VIDEO]

MOZI HÍREK – Ashley Greene Bruce Willis lányát alakítja Bruce egyik utolsó filmjében, a Wrong Place-ben.

 

A Wrong Place, Bruce Willis egyik utolsó filmje jövő hónapban kerül a mozikba és „cinema-on-demand” csatornákra. A premier előtt egy új trailer jelent meg, amelyben Willis a főszerepben látható Ashley Greene (The Twilight Saga, Bombshell) oldalán. Az új trailert, amelyet eredetileg a Screen Rant tett közzé, alább nézhetitek meg.

A Vertical Entertainment által kiadott filmet Mike Burns rendezte és Bill Lawrence írta; Willis korábban már dolgozott együtt a duóval a 2020-as Out of Death című filmben. A stáblistán Michael Sirow (Fortress: Sniper’s Eye) és Texas Battle (The Bold and the Beautiful) is szerepel. A Wrong Place szinopszisát alább olvashatjátok.

Frank (Willis), egy kisváros egykori rendőrfőnöke egy metamfetamin-báró üldözésébe kerül, aki el akarja hallgattatni, mielőtt szemtanúként tanúvallomást tehetne a családja ellen, de végül többel találja magát szemben, mint amire számított, amikor Frank lányát (Greene) fenyegeti meg.

A Wrong Place 2022. július 15-én érkezik a mozikba és egyes amerikai cinema-on-demand csatornákra.

 

Bruce Willis visszalépett a színészkedéstől az afázia diagnózisa után

 

Bár Bruce Willis afázia diagnózisa miatt már visszavonult a színészkedéstől, de addig is gyakran dolgozott. Ez azt jelentette, hogy még több filmje is megjelent, miután bejelentették, hogy nem vállal több szerepet. Csak idén már egy rakás filmben szerepelt, köztük a Gasoline Alley, Fortress: Sniper’s Eye, Vendetta és White Elephant. A Wrong Place után még egy kis maréknyi van hátra, hiszen utolsó filmje Chuck Russell közelgő akciófilmjében, a Paradise Cityben lesz, amelyben újra együtt lesz Pulp Fiction-társával, John Travoltával.

„Általánosságban véve megtiszteltetés volt, hogy az egyik utolsó filmjében szerepeltem, és hogy ott volt [és osztoztam] vele a forgatáson” – mondta Willis White Elephant című filmjének társszereplője, Vadhir Derbez a MovieWebnek. „Nagyon jól csinálta. Csodálatos volt. Ő egy legenda. Szerintem minden, amit csinál – és [csinált] – annyira jó, szóval csak látni őt játszani, őszintén szólva, nagyszerű volt. Csak örülök, hogy az emberek egy újabb filmet élvezhetnek vele”.”

Bruce Willis azóta élvezi a nyugdíjas éveit. Afázia diagnózisának hírét először márciusban hozta nyilvánosságra a családja. Lánya, Rumer Willis elmondta, hogy állapota miatt apja nem tud tovább dolgozni, és vissza kell vonulnia Hollywoodból, hogy saját magára koncentrálhasson.

„Bruce csodálatos támogatóinak, családként szerettük volna megosztani, hogy szeretett Bruce-unknak egészségügyi problémái vannak, és nemrég afáziát diagnosztizáltak nála, ami hatással van a kognitív képességeire. Ennek eredményeképpen és nagy megfontoltsággal Bruce visszavonul a karriertől, amely oly sokat jelentett számára” – áll Rumer közleményében.

A közlemény hozzátette: „Ez egy igazán nehéz időszak a családunk számára, és nagyon hálásak vagyunk a folyamatos szeretetért, együttérzésért és támogatásért. Erős családi egységként haladunk ezen keresztül, és szerettük volna bevonni a rajongóit, mert tudjuk, milyen sokat jelent nektek, ahogyan ti is neki. Ahogy Bruce mindig is mondta: „Éld meg!”, és együtt azt tervezzük, hogy pontosan ezt fogjuk tenni.”

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu