Jason Momoa keményebb, mint valaha a See utolsó évadának előzetesében! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Jason Momoa utoljára tér vissza a See 3. évadának trailerében.

 

 

Az Aquaman sztárja, Jason Momoa az utolsó csatára készül az AppleTV+ poszt-apokaliptikus sorozata, a See 3. évadának trailerében. Az Apple TV jóvoltából közzétett felvételekből kiderül, hogy miután az emberiség évszázadokig sötétségben élt, a látás kezd visszatérni – és ez minden bizonnyal nagy hatással lesz a világra és Momoa rettenthetetlen harcosának, Baba Vossnak az életére.

A XXI. század elején kezdődő See egy olyan világot mutat be a nézőknek, amelyet egy vírus pusztított el, amely kétmillió túlélő kivételével az egész emberiséget kiirtotta.

A túlélők elvesztették a látás érzékét, a sorozat évszázadokkal később veszi fel a fonalat, ahol a társadalom új módszereket talált a látás nélküli interakcióra, építkezésre, vadászatra és túlélésre. Jason Momoa főszereplésével, aki Baba Voss, az Alkenny törzs vezetője, a See először az AppleTV+-on mutatkozott be még 2019-ben.

A második évadban Momoa karaktere háborúban áll testvérével, Edo Voss-szal, akit A galaxis őrzői sztárja és egy másik népszerű hollywoodi behemót, Dave Bautista alakít. A See 3. évadának folytatásában Baba legyőzte ősellenség testvérét, Edót, és visszavonult az erdőbe. Amikor egy robbanásveszélyes új fenyegetés jelenik meg, amelytől senki sincs biztonságban, vajon korának legnagyobb harcosa lesz-e elég erős megvédeni azokat, akik a legtöbbet jelentenek neki?

Momoa mellett a See harmadik évadának főszereplői a visszatérő társulat tagjai: Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe, Nesta Cooper, Tom Mison, Olivia Cheng, Eden Epstein, Michael Raymond-James és David Hewlett. Steven Knight, Francis Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping, Jim Rowe, Jennifer Yale, Anders Engström és Jonathan Tropper – aki egyben a showrunner is – executive producerei, a See a Chernin Entertainment és az Endeavor Content gyártásában készül.

A See 3. évada 2022. augusztus 26-án debütál az Apple TV+-on.

A sorozat nyolc epizódon keresztül fut majd és 2022. október 14-én ér véget.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu