Új műfajt készül meghódítani a frissen bejelentett Terminator-játék! [VIDEO]

A legújabb Terminator-projekt fejlesztői, a milánói Nacon Studio egy rövid teaser trailert osztott meg az általános részletekkel együtt.

 

 

Emlékeztek még a Terminator: SkyNET-re? A Nacon Connect 2022 sok más emlékezetes bejelentése mellett végre láthattunk valamit, ami méltó utódja lehet ennek az ősi, ám meglepően mély és összetett címnek. Ugyanis a fejlesztők egy rövid előzetest adtak ki az új Terminator-játékról, és hogy tovább fokozzák a közönség izgalmát, máris megerősítették, hogy egy túlélőjátékok műfajának piacára szeretnének betörni vele.

„Most még nem mondhatunk sokat, de mindenképpen érdemes lesz rajta tartani a szemeteket” – Nacon

„Csak egy teaser a jövőre nézve, de ha nem vetted volna észre, igazi rajongói vagyunk a 80-as évek filmjeinek, és a milánói Nacon Studio csapatunk a Terminátor univerzumban játszódó első túlélőjátékon dolgozik” – olvasható a YouTube-videó leírásában. Ezen túlmenően a játék mögött álló emberek nem árultak el további részleteket a projektről.

„Most még nem tudunk sokat mondani, de mindenképpen érdemes lesz rajta tartani a szemeteket. PC-re és konzolokra is megjelenik a távoli jövőben”. Mint ilyen, a Nacon Studio Milan összes megjelenését szemmel fogjuk tartani, hiszen ez a rövid leírás biztosan felkelti minden rajongó figyelmét.

Fontos megjegyezni, hogy az utolsó, ebben az univerzumban játszódó játék 2019-ben jelent meg. A Terminator Resistance-ről van szó, egy első személyű lövöldéről, amelyet a Teyon fejleszt, akiknek szintén megvolt a maguk pillanata a Nacon Connect 2022-en a RoboCop: Rogue City új trailerével.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu