The First Descendant: új nevet kapott a Nexon Project Magnumja

A dél-koreai fejlesztésű, free-to-play, kooperatív külső nézetes lövöldözős akció-RPG PC-s bétatesztelési regisztrációja megkezdődött.

 

A Nexon Korea fejleszti a The First Descendantot, aminek az előregisztrációja a Steamen már el is kezdődött, de maga a tesztelés még kicsit messze van (szeptember 28-ától október 4-éig fog tartani). Nyomjunk rá a Steamen a hozzáférés igénylése (Request Access) gombra, és ekkor a fiókunkhoz kötött email címre jön egy üzenet, ahol meg kell ezt erősítenünk. Bárminemű segítség esetében írjunk a [email protected] címre, lehetőleg angol nyelven.

A játék Steam-oldala szerint a The First Descendant egy F2P (free-to-play) külső nézetes akció-RPG lövöldözős játék csúcsminőségű grafikával. Négyen játszhatunk együtt többféle karakterrel, izgalmasnak nevezett lövöldözéssel és lootolással. Változatos felszerelések kellenek a fejlődéshez; ezeket a sztoriküldetések teljesítésével, esetleg a világon elhelyezett küldetések megoldásával szerezhetjük be; az együttműködés fontos lesz a nagy bossok ellen. A játékos feladata a megszállók elleni küzdelem lesz, hogy életben tartsa az embereket, és megvédhesse az Ingris-kontinenset. A sztorit fantasztikusnak nevezik: a fejlődésünk során megismerhetjük a Leszármazottak titkát (közéjük tartozunk). A játék az Unreal Engine 5-öt használja, és a való világot kombinálja a sci-fi stílussal.

A karakterek eltérő koncepcióval és harci stílussal rendelkeznek. Több testreszabható elem (pl. skin) köthető hozzájuk. A skillsetek, a szabad mozgás és a csáklyával, lőfegyverekkel és további effektekkel egymáshoz fűzhető cselekedetek dinamikus harci rendszert eredményeznek. A négy fős co-op során a nehézségek a kompetitív versenyszellemre építenek, a bossok egyes részeit elpusztíthatjuk vagy kivehetjük belőlük a fontos elemekt. Karaktereinket három puskával, négy másodlagos felszereléssel és további alfegyverekkel szerelhetjük fel. Lesznek tárgyak, amivel a karakterünket, lőfegyveres képességeit javíthatjuk, vagy újakat adhatunk neki. A fejlődéshez kelleni fog ezek változatossága, és a Nexon folytatólagosan biztosítja ezeket.

A The First Descendant PC-re és „konzolokra” van bejelentve, de a PlayStation YouTube-csatornáján van egy trailer, így PlayStation 5-re és talán PlayStation 4-re is meg fog jelenni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu