A GameInformer a Callisto Protocol eredetéről beszélt Glen Schofielddel, exkluzív játékmenetet mutattak be [VIDEO]

A 2022-es év egyik legjobban várt címe, a The Callisto Protocol minden eddig megjelent Dead Space-nél is horrorisztikusabbnak ígérkezik. A Game Informer leült a Striking Distance Studios alapítójával és vezérigazgatójával, Glen Schofielddel, hogy beszéljenek a készülő horror címükről.

 

Az interjú során Glen beszél a játékban található ellenségekről, arról, hogy a Callisto Protocol ijesztőbb-e, mint a Dead Space, horrorfilmekről és még sok másról. Ez egy nagyszerű, gyorstalpaló interjú, amely sok betekintést nyújt Schofield úr gondolatmenetébe és abba, hogy mit várhatunk a játéktól! Nézd meg alább…

Ebben a 300 évvel a jövőben játszódó, narratíva-központú, harmadik személyű túlélő horrorjátékban a játékos Jacob Lee szerepébe bújik – a sors áldozata, akit a Black Iron börtönbe, a Jupiter holdján, a Callistón található, maximálisan biztonságos büntetés-végrehajtási intézetbe vetett. Amikor a rabok szörnyű lényekké kezdenek átalakulni, a börtön káoszba borul.

A túlélésért Jacobnak meg kell küzdenie a biztonságba vezető úton, hogy megszökjön a Fekete Vas Börtönből, miközben felfedezi a Callisto felszíne alatt rejtőző sötét és nyugtalanító titkokat. A lövöldözés és a közelharc egyedülálló keverékét használva Jacobnak alkalmazkodnia kell a taktikájához, hogy megküzdjön a gyorsan fejlődő lényekkel, miközben új fegyvereket, felszereléseket és képességeket kell feloldania, hogy elmeneküljön a növekvő fenyegetés elől, és megmeneküljön a Jupiter halott holdjának borzalmaiból.

Hogy a játék mennyire lesz torokszorítóan izgalmas és lebilincselő, az majd pár hónap múlva, 2022. december 2-án derül ki, amikor a The Callisto Protocol PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series S/X platformokra is megérkezik.

A Striking Distance egyébként igazán lelkes, még a játék gyűjtői kiadásába kerülő szobrot is megmutatták, amit amit maga a csapat alkotott meg. Íme!

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu