Hivatalos: forog az Amazon Fallout-sorozata; a főszereplő is megerősítette!

MOZI HÍREK – A sorozat sztárja, Walton Goggins egy képet posztolt magáról a forgatásról, hogy bejelentse, hivatalosan is elkezdődött a Fallout TV-széria forgatása.

 

 

Miután évekig nem sikerült elkezdeni a Fallout élőszereplős adaptációjának elkészítését, immár hivatalosan forognak a Prime Video-nál készülő tévésorozat kamerái. A népszerű, azonos nevű videójáték-franchise alapján készült sorozat egy poszt-apokaliptikus világban játszódik, amelyet nukleáris háború pusztított el. A radioaktív mutánsok és a gyilkos fosztogatók a számos veszély között vannak, amelyekkel a túlélőknek szembe kell nézniük, miközben a kopár pusztaságon átkelnek.

A sorozat egyik főszereplője Walton Goggins, aki a szériában egy „Ghoul”-t, azaz a sugárzás okozta sérülések miatt zombi-szerűvé vált embert alakít. A színész az Instagramon posztolt egy képet magáról a forgatáson a lakókocsiján kívül, hogy bejelentse, hogy a Fallout forgatása már elkezdődött, és úgy tűnik, eléggé izgatottan várja a munkát. Csak elképzelni tudjuk, hogy Goggins hogy fog kinézni, miután egy kis időt töltött a sminkszékben a Ghoul-lá való átalakulásához.

A képaláíráshoz Goggins ezt írta: „1. nap… FALLOUT… az Amazon számára. Mély lélegzet…. Kilégzés… Lássuk, hova vezet ez az út.”

Lisa Joy és Jonathan Nolan fejlesztette a sorozatot a Prime Video számára, a sorozat showrunnere pedig Geneva Robertson-Dworet és Graham Wagner csapata. Korábban már bejelentették, hogy Ella Purnell (Yellowjackets, Arcane, A halottak hadserege) is szerepelni fog a Falloutban. A stáb további friss tagjai között van Kyle MacLachlan (Dűne, Twin Peaks), Xelia Mendes-Jones (Sans Comic, Havoc) és Aaron Moten (Disjointed, Father Stu). A karaktereikről és a cselekményről egyelőre nem árultak el részleteket, bár feltételezhető, hogy a sorozat a játékokhoz hasonlóan egy poszt-apokaliptikus tájon játszódik majd, amelyet menedéklakók és más túlélők népesítenek be.

A Fallout tehát csatlakozik ahhoz a maroknyi élőszereplős videójáték-adaptációhoz, amelyek a különböző streaming-szolgáltatóknál készülnek. Míg az Amazon arra fogad, hogy a széria jól teljesít majd a Prime Video-on, addig a Peacock egy Twisted Metal-sorozat jogait szerezte meg, az HBO pedig egy The Last of Us-on alapuló sorozatot készít gőzerővel. Nemrég a Netflix is bemutatott egy új Resident Evil-sorozatot,, amelyről mi is közöltünk kritikát, szóval mondhatjuk, fénykorukat élik a adaptációk.

Forrás: Hobbyconsolas, Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu