PlayStation Plus Essential: íme a júliusi játékcsomag

Most már bele kell rázódnunk abba, hogy a Sony havi két alkalommal közli a PlayStation Plusszal kapcsolatos lépéseit, holott sokkal logikusabb lenne havonta egyszer mindent frissíteni.

 

Mint mindig, így ezúttal is a francia Dealabsen bukkant fel billbil-kun jóvoltából, hogy mire számíthatunk a PlayStation Plus Essential kínálatában, azaz ezeket a játékokat előfizetési szinttől függetlenül mindegyik előfizető meg fogja kapni. Azért írjuk ilyen magabiztosan, mert ez az illető már közel egy éve biztos pont és eddig nem nagyon tévedett. (Lehet, hogy ez is a Sony-n belüli biztonsági rés miatt van? Erről a témáról a minap írtunk részletesebben.)

Szerinte a hónap húzócíme a Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 lenne PlayStation 5-re és PlayStation 4-re (kár, hogy a Vicarious Visions tervét, miszerint a 3-ból és a 4-ből is lett volna felújítás, elvetették; a stúdió azóta sajnos beolvadt a Blizzardba), de akit nem érdekel az amúgy kifejezetten igényesen felújított két gördeszkás játék, az eddigi részektől eltérő, körökre osztott harcokkal és RPG-s játékmenettel rendelkező Yakuza: Like a Dragonra számítson (szintén PlayStation 5-re és PlayStation 4-re). A Yakuza 7 mellett (ugyanis Japánban számozva jelent meg Ichiban Kasuga története!) a harmadik játék kissé visszafogott, de senki és semmi sem tökéletes: ez a Little Nightmares lenne PlayStation 4-re. A játékok szeptember 5-éig lesznek elerhetőek. Ja, és persze most is hivatalos, meg lett erősítve…

Még van néhány nap, hogy letöltsük a júliusi kínálatot! Az Activision Blizzardtól és a Toys For Bobtól a Crash Bandicoot 4: It’s About Time (PlayStation 5, PlayStation 4), a Namco Bandaitól és a Supermassive Gamestől a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (PlayStation 4), az IllFonictól pedig az Arcadegeddon (PlayStation 5, PlayStation 4) érhető el augusztus elsejéog.

Ez egy egészen ütős hónap! Meglepően jó választások a Sony-tól. Reméljük, hogy ezen szokását a cég meg fogja tartani, hiszen ha már három előfizetéses szinttel rendelkezik a PlayStation Plus, joggal várhatjuk el tőlük, hogy már a „belépőszinten” is magasabb minőséget kínáljon az előfizetőinek.

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu