Holdlovag: csak nem jön mégis a második évad??? Oscar Isaac csak viccelt TikTokon, vagy elszólta volna magát??? [VIDEO]

MOZI HÍREK – Tiktokon, egy rajongó kérdésére utalt arra Mohamed Diab és főleg Oscar Isaac viccesen, hogy mégiscsak jön a Holdlovag eredetileg 2. évadja!

 

A Marvel Holdlovag-sorozat első évadának végén bekövetkezett nagy cliffhanger után úgy tűnt, hogy Marc Spector/Stephen Grant (Oscar Isaac) visszatér a tévéképernyőkre. A főszereplő új alteregójának bevezetése rengeteg lehetőséget nyitott meg a történet folytatására és potenciálisan a tágabb MCU-hoz való kapcsolódásra. A sorozat rajongói számára szerencsére úgy tűnik, hogy lesz egy második kiruccanás a karakter számára. Bár hivatalosan nem erősítették meg, Isaac megjelent Mohammed Diab TikTokján, amelyben erősen utalnak arra, hogy a Disney+-on keresztül készül a második évad.

A TikTok-on a páros azon töpreng, hogy vajon a Holdlovag kap-e második évadot, amire Isaac így válaszol:

„Mi másért lennénk Kairóban?”

Diab is megosztotta a TikTokot a Twitteren, látszólag megduplázva az elképzelést. Ha igaz, hogy a sorozat visszatér, akkor ez szembemegy mindazzal, amit eddig sugalltak a sorozat univerzumán kívül. Egyrészt a Variety cikke megjegyezte, hogy Isaac nem rendelkezik hosszú távú szerződéssel, hogy továbbra is megjelenjen az MCU-ban, ami azt jelenti, hogy új szerződésre lenne szükség, valószínűleg fizetésemeléssel a sorozat debütálása óta elmarasztaló kritikák után. Soha nem garantálta, hogy Isaac nem térhet vissza, de erősen utalt arra, hogy nem állandó szereplőnek szánták az MCU-n belül.

Ráadásul a sorozat sosem kapott akkora figyelmet a Disney-től, mint a korábbi sorozatok, például a WandaVision és a Loki. Minden, amit eddig a Marvel idővonalán belül a jövőre vonatkozóan jeleztek, úgy tűnik, hogy kifejezetten az MCU-ban megjelenő karakterek körül forgó sorozatokra összpontosít. Teljesen elképzelhető, hogy egy új évad valahol az MCU közelgő 6. fázisának idővonalán lévő üres helyek egyikébe illeszkedik, és a Holdlovagot a nagyobb MCU-hoz való csatlakozás felé tereli.

A Holdlovag májusban fejeződött be, és Marc Spector/Stephen Grant, két nagyon különböző alteregót követett, akiket egy szélesebb körű rejtélybe vontak be, amely az egyiptomi isteneket érintette. A sorozat főszereplője May Calamawy, Layla El-Faouly, azaz a Skarlátvörös Szkarabeusz. Annak ellenére, hogy egy már korábban megismert szuperhős szerepelt a képernyőn, a sorozat egésze jó fogadtatásban részesült, 91%-os nézettséget ért el. A Marvel más tulajdonságaival ellentétben a Disney+ szuperhősös sorozatainak katalógusát egy új szintre emelte az intrikával és a zordsággal, mindezt Isaac erőteljes alakításával, amely megragadta a Marc és Stephen közötti különböző különbségeket.

Jelenleg nincs megerősítés a Disney részéről, hogy ez valóban megtörténik, de az alábbi videóban láthatod, ahogy Isaac látszólag megerősíti, hogy visszatér Kairóba, hogy újra felvegye a Holdlovag köpenyt:

@hayaattiaaa Since y’all have been asking #oscarisaac #mohameddiab #moonknight ♬ original sound – haya

Szerintetek csak hülyéskedett, vagy tényleg jön a második évad? Írjátok meg a kommentárokban!

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu