Overwatch 2: a megjelenés előtt már nem lesz több nyilvános béta!

Az Activision Blizzard további nyilvános játéktesztelést már nem fog lehetővé tenni: aki eddig lemaradt volna az Overwatch 2 kipróbálásáról, már nem is kap lehetőséget annak megjelenéséig…

 

Egy főleg multiplayer-központú játék esetében kiemelt fontossággal bír, hogy mit gondolnak róla a közönség tagjai. (Azért főleg, mert az Overwatch 2-ben lesz PvE rész is, de erre csak később, 2023-ban számíthatunk.) Ám a fejlesztőknek elegendő visszajelzés érkezett a zárt alfából és a két béta időszakból, így a Blizzard nem fog már tesztelni nyilvánosan, és ősszel számíthatunk csak arra, hogy nekiülhessünk a hősharcolósdinak.

A Twitteren Jon Spector, az Overwatch kereskedelmi vezetője azt írta még csütörtökön, hogy két hónapra vagyunk az Overwatch 2 megjelenésétől. A stúdió tudja, hogy a játékosok örömmel ugranának be a játékba, és érdeklődés is mutatkozik egy harmadik nyilvános béta iránt, de miközben a cégen belül naponta tesztelni fogja a játékot, már nincsen szó további nyilvános tesztelési lehetőségről. Értékes visszajelzéseket szereztek az alfából és a két bétából, de most a Blizzard minden erejével azon lesz, hogy a játékot a legjobb állapotban indítsa el október elején.

A fogadtatás nem volt kiemelkedő. Az első béta ugyanis csak a PC-seknek volt elérhető (tehát a konzoloknak esélyük sem volt rá, hacsak nincs kellően jó számítógépók is), míg a második béta vagy egy kód mögé, vagy a Founders Packkal rendelkezőknek volt csak elérhető az első két hétig, így valóban korlátlan, könnyedén elérhető bétatesztről nem beszélhetünk. A helyzeten nem sokat segít, hogy nemrég volt egy kérdőív, amiből az olvasható ki, hogy az Activision Blizzard akár 45 dollárt (18 ezer forintot) is elkérhet egy kozmetikus skinért, és hiába mondták azóta, hogy ez nem a végleges árat jelzi, ki lehet nézni belőlük, hogy melegítik a lábasban a békákat, mielőtt belehalnának: azaz megnézik, hogy mennyire magasra tolhatják fel az árakat.

A free-to-play Overwatch 2 korai hozzáférésben (early access) október 4-én indul el PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-en.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu