Rosario Dawson elszólta magát?! Újabb Marvel-reboot várható

MOZI HÍREK – A Daredevil sztárja, Rosario Dawson talán elárulta, hogy a Netflix korábbi sorozata, A Megtorló (The Punisher) hamarosan újjáéled.

 

 

Rosario Dawson – akit a játékosok remek film- és sorozatszerepei mellett például a Dying Light 2-ből is ismerhetnek – nemrégiben tett megjegyzései tovább táplálták a pletykákat, miszerint a Disney+-nál készül A Megtorló (The Punisher) rebootja. Dawson eredetileg Claire Temple szerepében tűnt fel a Marvel Daredevil című sorozatában, majd a legtöbb más „Defenders-verse” sorozatban, mint például a Jessica Jones, Luke Cage, a Vasököl és a The Defenders című sorozatokban is újra felvette a szerepét. Furcsa módon A Megtorlóban egyetlen jelenése sem volt, így a Jon Bernthal nevével fémjelzett sorozat az egyetlen a Netflixen futó Marvel-szériák közül, amelyben nem került elő Claire.

A chicagói Comic & Entertainment Expón Claire Temple szerepéről beszélve Dawson talán elszólta magát, hogy A Megtorló újragondolásra kerül a híreket követően, miszerint Charlie Cox és Vincent D’Onofrio visszatérnek a Daredevil: Born Again című reboot sorozatban.

A @QboweTakes által a Twitteren megosztott videóban Dawson mintha lazán kijelentette volna, hogy a Marvel „újra” megcsinálja A Megtorlót, ami reményt ad neki, hogy végre esélyt kap arra, hogy Claire-t bevigye egy Punisher-sorozatba, miután a Netflixnél kimaradt ez a lehetőség. Ahogy Rosario Dawson mondja:

„Tegnap tudtam meg, hogy A Megtorló újra készül, szóval úgy érzem, ez a második esélyem, mert ez volt az egyetlen sorozat, amiben nem szerepeltem, és imádom Jon Bernthalt. Szóval, csináljuk meg közösen, srácok!”

Jon Bernthal ezt egyelőre nem erősítette meg, bár korábban már jelezte, hogy reméli, visszatérhet még a szerepben.

Egyetlen feltétele lenne azonban a visszatérésnek: az, hogy Frank Castle verziója továbbra is korhatáros maradjon, ne pedig valami gyerekbarát változat, ahogyan azt néhány rajongó gondolta, hogy ez történhet a sorozat esetleges újjáélesztésével a Disney+-on, miután a Netflixről elköltözött.

Jelenleg A Megtorló a Disney+-on streamelhető a többi Marvel-sorozattal együtt, amelyek korábban a Netflixen voltak. Az olyan R-kategóriás Marvel-filmek, mint a Logan és a Deadpool is streamelhetőek a platformon. Ez valószínűbbé teszi, hogy a széria új változata megőrizné az élét úgy, ahogy Jon Bernthal szeretné. Remélhetőleg hamarosan hivatalos bejelentésre is sor kerül, ha a Rosario Dawson-elhintette infók igaznak bizonyulnak.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu