Millie Bobby Brown az Enola Holmes 2-t karrierje „legfontosabb pillanatának” nevezi

MOZI HÍREK – A Stranger Things színésznője úgy véli, hogy az Enola Holmes szerepét játszó színésznő eddigi karrierjének legfontosabb állomása.

 

Millie Bobby Brown újra eljátssza Sherlock Holmes éles eszű és lelkű húgát az Enola Holmes 2-ben, amely a tervek szerint még idén érkezik. A színésznő először 2020-ban vállalta el a szerepet a viktoriánus dráma első részében, amelyben Enola megpróbálta felkutatni édesanyját, és közben egy fiatal lord rejtélyeit is megfejtette.

A folytatás már úton van, 2022. november 4-én érkezik a Netflixre. Enola ezúttal felbérelt nyomozó lesz, aki első hivatalos ügyét egy eltűnt lány felkutatására vállalja. A kaland egy veszélyes, rejtélyekkel teli összeesküvést sző, amihez a barátok és maga Sherlock Holmes (Henry Cavill) segítségére is szükség lesz.

Brown karrierje során először szolgált producerként az Enola Holmes esetében. Ugyanezt teszi a folytatásnál is, és a színésznő az Entertainment Weeklynek adott interjújában mesél a produceri munkával járó küzdelmekről. Brown szerint azonban „kifizetődő” a filmek producere és főszereplője lenni, és „karrierem legfontosabb pillanatának” nevezte.

„[Az Enola Holmes] talán az eddigi karrierem legfontosabb pillanata, mert ez olyasmi, amit én fejlesztettem ki. Nagyon kifizetődő. Nyilvánvalóan fárasztó lehet, és amikor visszatekintesz rá, azt mondod: ‘Istenem, el sem hiszem, hogy nem aludtam el. De annyi minden volt, aminek részese lehettem, és ezért nagyon hálás voltam. A korom és a nemem soha nem határozta meg [a munkámat], így a forgatáson mindenki nagyon tisztelt és meghallgatott. Olyan szép környezet volt, amit megtapasztalhattam.”

Az olyan filmekben, mint a Godzilla: A szörnyek királya és az olyan sorozatokban, mint a Stranger Things, játszott jelentős szerepek ellenére Millie Bobby Brown talán az Enola Holmes 2-n dolgozott a legtöbbet.

 

Brown szerint nagyszerű volt a kémia Henry Cavillel a forgatáson.

 

Henry Cavill az Enola Holmes-filmekben Sherlock Holmest alakítja, Brown címszereplőjének idősebb testvérét. Ők ketten sok időt töltöttek együtt a forgatáson, Brown pedig az Entertainment Weeklynek elmondta, hogy a páros között kiváló a kémia. Azt mondja, a való életben az idősebb testvérével való kapcsolata segített felkészülni az Enola Holmes 2-ben játszott szerepére.

„A hatalmas korkülönbségünk ellenére – és utálni fogja, hogy ezt mondtam – Henryvel olyan nagyszerű volt a kémia a forgatáson. Az, hogy a húgát játszhatom, elég könnyű. Nekem is van egy idősebb bátyám, és tudom, milyen könnyű őt bosszantani, az idegeire menni, megnevettetni. Ismerem a gyengeségeit. Ismerem az erősségeit. Alapvetően csak ezt használom a bátyámnál, így tulajdonképpen ezt használtam Henrynél is.”

Szórakoztató lesz látni, ahogy a Brown és Cavill duó újra összeáll az Enola Holmes 2-ben. Szóval irány a Netflix még idén, november 4-én, hogy megnézd, hogyan oldanak meg a Holmes testvérek egy újabb észbontó rejtélyt.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu