Szivárog a Blizzard titokzatos, új játéka – a craftoláson lehet majd a hangsúly? [VIDEO]

A fejlesztő Blizzard egyelőre nem sok információt árult el a címéről, amely állítólag egy tripla-A túlélőjáték lesz.

 

 

Nem sokkal azután, hogy az Activision Blizzardot váratlanul felvásárolta a Microsoft, az olyan játékok fejlesztője, mint a Diablo és az Overwatch bemutatta következő projektjét: egy AAA-s túlélő-kalandot, amelyről bár sok részletet nem árult el, a Blizzard rajongóit sikerült felcsigázni egy fantáziadús világba kalauzoló koncepciórajzzal.

A cím esztétikája az Everwild és a Fable Legends keverékének tűnik.

A Blizzard nem osztott meg további információkat az új játékról, amely a fejlesztő elsőszámú IP-je lesz. A Windows Central bennfentes újságírója, Jez Corden azonban megosztotta a cím néhány jellemzőjét egy a közelmúltban látott verzió alapján. Az Xbox Two podcastben (a Gaming Bolton keresztül) Corden elmondta, hogy benyomásai egy korai verzión alapulnak, és mint ilyen, ma már nagyon másképp nézhet ki, mint amire ő emlékszik.

Azt mondja azonban, hogy az általános esztétika „egyfajta alkímiai, majdnem steampunk”, ami úgy tűnik, hogy olyan környezetekből merít, mint amilyeneket az Everwildben vagy a Fable Legendsben láthattunk.

Ezen túlmenően Corden szerint a játék kódneve „Odyssey”, és az ARK: Survival Evolvedre emlékeztető túlélési rendszerrel rendelkezik.

Ehhez olyan mechanikák társulnak, mint a bájitalok főzése és eladása más játékosoknak, ami más módon fokozza a túlélés szükségességét. Bár ez egy MMO felvetést sugall, a bennfentes úgy véli, hogy a Blizzard játéka nem ezt a vonalat követné.

Mikor jön tehát ez a titokzatos játék? Corden erre a kérdésre nem tud válaszolni, megjegyezve, hogy „fogalmam sincs, mikor jelenik meg”, vagy „mikor jelenhet meg”. Mint ilyen, figyelni fogjuk a Blizzard kiadásait az új IP körül, bár a fejlesztő készül az október 4-én megjelenő, ingyenesen játszható Overwatch 2-re és a Diablo IV-re is, amelynek szezonális rendszerét nemrég mutattuk be.

Forrás: Gaming Bolt

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu