[GC 2022] Stranded: Alien Dawn – íme az űrhajótörött-szimulátor friss előzetese! [VIDEO]

Az idegen bolygó felszínén játszódó túlélési szimuláció, a Stranded: Alien Dawn-t bejelentették PC-re – októberben jelenik meg Early Access formában.

 

 

A kiadó Frontier Foundry és a fejlesztő Haemimont Games bejelentették a Stranded: Alien Dawn című játékot, amely egy csoport űrhajótöröttre fókuszál, akik kénytelenek túlélni egy idegen bolygó felszínén. Egyelőre annyit tudunk, hogy a cím PC-re érkezik, a Steam-en keresztül.

A játék októberben jelenik majd meg Early Access formában.

 

 

 

 

Hogy a készítőket idézzük:

„Merészkedj egy új világba a Stranded: Alien Dawn című bolygó túlélő szimulátorban, amely egy kis partra vetett csoport sorsát helyezi a kezedbe!”

„Kovácsold össze a történetet a lenyűgöző és magával ragadó stratégiai játékon keresztül, miközben létfontosságú döntéseket hozol, hogy megvédd túlélőidet az éhínségtől, a betegségektől, a szélsőséges időjárástól és még sok mástól.”

 

 

 

 

„Az egyszerű táboroktól az erődített bázisokig hozz létre erődítményt, hogy megvédd a túlélőket a kiterjedt és halálos idegen világban kóborló idegen lények támadásaitól. Éld át az epikus és kiszámíthatatlan utazást!”

Nos, a videót és a képeket elnézve egyelőre nem világos, mennyire is lesz epikus vagy éppen kiszámíthatatlan ez az utazás, de mindenesetre hangulatos játéknak ígérkezik a Stranded: Alien Dawn.

Forrás: Steam, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu