[GC 2022] The First Descendant: itt az előzetes, hamarosan bétateszt indul! [VIDEO]

Mélyebb betekintést nyerhettünk a Nexon új sci-fi akció-RPG-jébe, a The First Descendantba.

 

 

A kiadó és fejlesztő Nexon közzétette a teljes trailert és kiadott néhány screenshotot az ingyenesen játszható, harmadik személyű, kooperatív akció-RPG shooterhez, a The First Descendanthoz, valamint bejelentették a PC-s bétateszt időpontját is.

A PC-s bétateszt október 20-tól október 26-ig tart majd.

 

 

 

 

Egyelőre tíz játszható karakter közül lehet választani. A felhasználók már most kívánságlistára tehetik a játékot és regisztrálhatnak a közelgő bétatesztre a Steamen keresztül. A játék PC-n kívül PlayStation és Xbox konzolokra is érkezik majd.

Íme, mit közölt a Nexon készülő játékáról:

„A játékos Leszármazottá válik, akinek az a feladata, hogy az idegen megszállók ellen harcoljon az emberiség túléléséért, az Ingris kontinens védelmében.”

 

 

 

 

„Éld át a látványos történetet, miközben különböző küldetéseken és eseményeken keresztül erősödsz, hogy végül felfedezd az Leszármazottak titkát.”

„Érezd a The First Descendant egyedi hangulatát az Unreal Engine 5 segítségével fejlesztett kiváló minőségű pályákon keresztül, és szerezz új élményt arról, milyen is, amikor a valóság, a sci-fi és a fantasy keveredik.”

Forrás: Steam, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu