Shia LaBeouf szerepelhet Francis Ford Coppola Megalopolisában?!

MOZI HÍREK – Francis Ford Coppola folytatja jutalomprojektje, a Megalopolis szereplőgárdájának összeállítását – a legújabb sztár, aki csatlakozhat, Shia LaBeouf lehet.

 

 

Shia LaBeouf a legújabb sztár, aki csatlakozott Francis Ford Coppola Megalopolis című, 100 millió dolláros filmjéhez, számolt be róla a THR. Még a legendás filmrendezőnek is jó időbe telt, mire a produkció elkezdődött, a szereplőgárda pedig azóta is gyarapszik töretlenül. Coppola filmje már nagyon régóta készül, először az Apokalipszis most! idején fogalmazódott meg benne a terv, és az eredeti forgatókönyvet is 2001 körül írta, de a szeptember 11-i támadás miatt a projektet felfüggesztették.

Nagyon úgy látszik, Coppola filmje főnixként támad fel, méghozzá igencsak hangosan.

Coppola 2021 végén elárulta, hogy már majdnem készen áll a film forgatásának megkezdésére, és mivel 2022 őszi dátumot említett, úgy tűnik, hogy még mindig sínen van, még akkor is, ha a teljes filmet saját magának kell finanszíroznia. Egy nagy franchise-filmmel vagy egy bestseller regény adaptációjával ellentétben a Megalopolisra nem írják rá, hogy „nyári kasszasiker”, és a hatalmas sztárgárda ellenére nehéz lenne olyan stúdiót találni, amelyik a jelenlegi helyzetben hajlandó lenne 100 millió dollárt kockáztatni egy ilyen filmre.

Shia LaBeouf a legújabb név, akit a projekthez csatoltak, Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne, Jason Schwartzman, Grace Vanderwaal, Kathryn Hunter és James Remar mellett. A filmben eredetileg James Caan is szerepelt volna, ám ő sajnos júliusban elhunyt.

A korábbi partnere, FKA Twigs által indított per körüli megoldatlan potenciális bírósági ügy ellenére Coppolának, úgy tűnik, hogy nincs gondja azzal, hogy a Megalopolisban szerepeltesse a szebb időket is megélt sztárt.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Coppola pontosan mikor indítja el a kamerákat, és mikor érkezhet végre a mozikba a mester várva várt filmje, de Shia LaBeouf valószínűleg ott lesz a forgatáson. Habár a rendező a múltban már többször is próbálkozott a projekt filmre vitelével, legutóbbi megjegyzései, miszerint „nem érdekli”, hogy a film milyen pénzügyi hatással lesz rá, mivel a saját pénzét költi rá, arra utalnak, hogy eltökélt szándéka, hogy ezúttal nem lesz további késedelem a Megalopolis forgatásában.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu