Shia LaBeouf beszólt Olivia Wilde-nak a Nincs baj drágámmal kapcsolatos kirúgási állítások miatt: „Én léptem ki a filmedből”

MOZI HÍREK – Shia LaBeouf tagadja, hogy kirúgták volna Olivia Wilde-ot a Nincs baj, drágám című filmből, és azt mondja, a nevét csak reklámcélokra használják.

 

Shia LaBeouf reagált Olivia Wilde állításaira, miszerint kirúgták a Nincs baj, drágámból. LaBeouf azt állítja, hogy önként lépett ki a filmből, Wilde pedig csak a nyilvánosság kedvéért használja őt. „Nagy megtiszteltetés számomra a munkámmal kapcsolatos szavaid; köszönöm, jó érzés volt olvasni” – írta LaBeouf egy Wilde-nak küldött e-mailben (az IndieWire-en keresztül). „Kicsit zavarban vagyok azonban azzal a narratívával kapcsolatban, hogy kirúgtak. Mindketten tudjuk a távozásom okait. Azért léptem ki a filmedből, mert a színészeid és én nem találtunk időt a próbákra”.

Ezen kívül LaBeouf a „clickbait csalogatás” szavakat is használta arra vonatkozóan, hogy Wilde a nevét említette a legutóbbi sajtóinterjúiban. Egy, a Nincs baj, drágámmal kapcsolatban álló forrás is megerősítette LaBeouf állításait, és az EW-nek megerősítette, hogy a színészt hivatalosan nem rúgták ki a filmből. LaBeouf továbbá elmondta:

„A kirúgásomra soha nem került sor, Olivia. És bár teljesen megértem, hogy a jelenlegi társadalmi helyzet miatt vonzó ezt a történetet erőltetni, de ez nem az igazság. Szóval alázatosan kérem, mint olyan ember, aki a dolgok helyrehozására törekszik, hogy a lehető legjobban korrigálja a narratívát. Remélem, hogy mindez nincs negatív hatással [sic] rád, és hogy a filmed minden szempontból sikeres lesz, ahogyan szeretnéd.”

Olivia Wilde az utóbbi időben a címlapokra került a Variety-nek adott bombasztikus interjúja után, amelyben a Jason Sudeikistől való válásáról, a CinemaConon történt felügyeleti papírokkal kapcsolatos incidensről és a hamarosan megjelenő pszichológiai thrilleréről, a Nincs baj, drágámról beszélt. Wilde arról is beszélt, hogy „kirúgta” LaBeoufot, hogy „megvédje” a stábot.

„Úgy mondom ezt, mint aki nagy tisztelője a munkásságának. Az ő viselkedése nem felelt meg annak az ethosznak, amit én megkövetelek a produkcióimtól. Van egy olyan folyamata, amely bizonyos szempontból úgy tűnik, hogy harcias energiát igényel, és én személy szerint nem hiszem, hogy ez elősegíti a legjobb színészi teljesítményeket. Hiszem, hogy a biztonságos, bizalomteljes környezet megteremtése a legjobb módja annak, hogy az emberek a legjobb munkájukat nyújtsák. Végső soron az én felelősségem a produkció és a szereplők iránt, hogy megvédjem őket. Ez volt a feladatom.”

A Florence Pugh és Harry Styles főszereplésével készült Don’t Worry Darling premierje 2022. szeptember 23-án lesz.

 

Shia LaBeouf valódi tetoválást rakatott fel magára Az adószedő című filmhez!

Shia Labeouf gyakran került bajba erőszakos viselkedése miatt

 

Shia LaBeouf hírhedt arról, hogy method actor színész, aki gyakran túlzásba viszi a produkciót. A forgatásokon is régóta szeszélyesen viselkedik, és korábban már verekedett Tom Hardyval a Lawless című filmben és Scott Eastwooddal David Ayer Fury című filmjében. LaBeouf karrierje nagy részében megúszta ezt, míg végül robbanásszerűen utol nem érte.

Nem sokkal LaBeouf Don’t Worry Darling című filmjéből való távozása után azzal vádolták, hogy bántalmazta volt barátnőjét, Tahlia Debrett Barnettet, azaz FKA Twigs-t. A brit énekesnő 2020-ban pert indított LaBeouf ellen, szexuális zaklatással, bántalmazással és érzelmi stressz okozásával vádolva őt az egy évig tartó kapcsolatuk alatt. LaBeouf kezdetben bocsánatot kért, mondván, hogy évekig bántalmazta magát és szeretteit, de Barnett egyéb sokkoló állításait hevesen tagadta.

„Bántottam azt a nőt” – mondta LaBeouf nemrég Jon Bernthal Real Ones című podcastjében. „És eközben sok más embert bántottam, és sok más embert is, még azelőtt a nő előtt. Élvezetvágyó, önző, egocentrikus, becstelen, tapintatlan ember voltam.”

LaBeouf a viselkedését a poszttraumás stressz szindrómára, az alkoholizmusra és a zűrös neveltetésére fogta, és a bántalmazási vádak felszínre kerülése óta segítséget kért. A Transformers sztárja színészi visszatérést is tervez, legközelebb Abel Ferrara Padre Pio című filmjében fog szerepelni.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu