A „válogatós” Leonardo DiCaprio bizarr „csak 25 év alatti” randizási szabályát pszichológus magyarázta meg

MOZI HÍREK – Leonardo DiCaprio nemrég szakított 25 éves barátnőjével, Camila Morrone-nal, aki néhány hónapja töltötte be a 25. életévét. Ahogy kiadta a nőnek az útját, Leót máris hírbe hozták egy másik, alig 22 éves nővel. A hírekre persze ismét beindultak a mémgyárak.

 

Leonardo DiCaprio ismét a címlapokra került kaotikus szerelmi élete miatt, mivel a héten jelentették, hogy ő szakított 25 éves modell barátnőjével, Camila Morrone-val. Ők ketten hét évig voltak együtt, de a jelek szerint a nyár folyamán eltávolodtak egymástól, és külön utakon folytatták.

A rajongók számára persze nem maradt észrevétlen, hogy a szakítást alig néhány héttel azután jelentették be, hogy Camilla megünnepelte 25. születésnapját. A 47 éves hollywoodi szupersztár, Leo még soha nem randizott nyilvánosan 25 évesnél idősebbekkel.

A rajongók már évek óta azt feltételezik, hogy a színész abban a pillanatban szakít a nőkkel, amikor azok elérik a negyedszázados kort.

Egy pszichológus nemrég azt állította, hogy jó oka van annak, hogy Leonardo DiCaprio miért randizik folyamatosan egy bizonyos kor alatti nőkkel.

Emma Kenny állítsa szerint: „Rendkívül szokatlan helyzetben van, ami lehetővé teszi számára, hogy válogasson, kivel szeretne együtt lenni, amíg vagy meg nem unja, vagy fel nem ismeri, hogy a partnere biztosabb talajra kíván lépni a házasság vagy a gyermekvállalás révén”.

„Úgy tűnik, hogy a nők életkora, akikkel randizik, és az a pont, amikor a kapcsolatuk véget ér, egybeesik ezekkel az életjelzőkkel” – mondta a The Sunnak.

Azt is állítja, hogy ez azért van, mert „nem áll szándékában feladni a kalandjait”, és nem akar „megfelelni semmilyen társadalmi mintának”.

Néhány évvel ezelőtt készült egy adatvizualizációs diagram, amely azt mutatta, hogy Leo egyre idősebb, míg a barátnői ugyanolyan idősek maradtak.

Korábban Gisele Bundchen-nel kezdett randizni, amikor ő 24, a lány pedig 18 éves volt. Akkor szakítottak, amikor a szupermodell 23 éves lett.

Leonardo DiCaprio 2005-ben Bar Refaelivel randizott, de a dolgok véget értek közöttük, amikor a lány 25 éves lett.

A Wall Street farkasa színész 2011-ben a Gossip Girl Blake Livelyval is randizott, amikor ő 23 éves volt.

Erin Heathertonnal 2012-ben randizott, amikor 22 éves volt, majd Tori Garrnnal 2013-14 között, amikor 20-21 éves volt.

 

Már meg is van az új, 22 éves barátnő?

 

De a „Leondarno DiCaprio csak 25 év alattiaknak! pletykát erősíti” a sztár vélhető új párválasztása is. Leonardo DiCapriót most egy új, sokkal fiatalabb nővel fotózták le azokon a képeken, amelyek alig néhány órával azután kerültek elő, hogy híre ment a 25 éves modellel, Camila Morrone-nal való szakításának.

A 47 éves Oscar-díjas színész egy sapkával próbálta álcázni magát, miközben kissé előrébb sétált a lenyűgözően szép 22 éves ukrán modell, Maria Beregova előtt.

A páros Leonardo DiCaprio barátjával és színésztársával, Tobey Maguire-rel együtt állítólag egy St. Tropez-i éjszakai klubból távozott a júliusban készült fotókon.

Forrás: Mirror

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu