Ezra Miller vajon szerepelhet még a Salvador Dalí életét feldolgozó filmben? A rendező most nyilatkozott!

MOZI HÍREK – Ezra Miller nem lesz kivágva a Daliland című filmből, mert a rendező szerint „semmi rossz nem történt” a forgatáson, de a színésznek „komoly beavatkozásra” van szüksége.

 

Nem a „The Flash” az egyetlen készülő film Ezra Miller főszereplésével, amely kénytelen megküzdeni a színész közelmúltbeli botrányaival. A közelgő Torontói Nemzetközi Filmfesztivált Mary Harron „Dalíland” című filmjének premierje zárja, amelyben Miller egy kis mellékszerepben egy fiatal Salvador Dalí szerepében tűnik fel. Ben Kingsley a filmben hangsúlyosabban szerepel, mint egy idősebb Dalí. Harron megerősítette a Vanity Fairnek, hogy Millert nem vágják ki a filmből.

„A filmet teljesen befejeztük” – mondta Harron. „Lehet, hogy másképp alakult volna, különösen, ha forgattunk volna, ha közben rosszul viselkedett volna. De mindez azután történt, hogy a filmet már nemcsak leforgatták, hanem vágták, keverték és elkészült. Én is úgy éreztem, hogy mindenki jóhiszeműen forgatta le ezeket a dolgokat. Semmi rossz nem történt a forgatásunk alatt, és a film az film”.

Harron így folytatta: „Nem bocsátok meg nekik semmi rosszat, amit tetsznek a filmsztárok. Szerintem nem számít, mennyire tehetséges valaki, ha bármi rosszat tett, szembe kell néznie vele. Azt is gondolom, hogy egyértelműen nem csak egy fiatal sztár viselkedik így. Ez sokkal komolyabb dolog. Úgy tűnik, ez olyasvalami, ami komoly beavatkozást igényel, ami remélem, meg is történt”.

Millert nemrég Vermontban betöréses lopás bűntettével vádolták meg, miután az állami rendőrség nyomozást folytatott egy olyan incidens ügyében, amelyben több üveg alkoholt vittek el egy lakóházból, miközben a lakástulajdonosok nem voltak jelen. A színész 2020-ban került a címlapokra, miután felbukkant egy felvétel, amelyen úgy tűnt, hogy egy izlandi bár előtt fojtogat egy nőt. Vádat nem emeltek ellene. A színészt idén kétszer is letartóztatták Hawaiin, egyszer rendbontásért és zaklatásért. A hawaii incidensek során Miller nem vallotta magát bűnösnek egyetlen rendzavarás vétségében, és 500 dolláros bírságot, valamint 30 dolláros bírósági költséget fizetett. A zaklatás vádját ejtették.

„Tökéletes alakítást nyújtott” – mondta Harron Miller új filmjében nyújtott munkájáról. „Nagyon profik volt és mindenkivel kedves. A forgatáson nem volt semmi baj vagy annak jele. Szóval nagyon felzaklató és szörnyű volt olvasni, ami később történt. Ezeket a dolgokat olvasni nagyon szomorú volt – nagyon szomorú minden érintett számára. Remélhetőleg segítséget kap a nagyon-nagyon komoly lelki törésnek tűnő dolog miatt”.

Miller a hónap elején a Variety-nek adott nyilatkozatában bocsánatot kért a tetteikért, és ezt írta: „Miután nemrég egy intenzív válságos időszakon mentem keresztül, most már megértettem, hogy összetett mentális egészségügyi problémáktól szenvedek, és megkezdtem a folyamatos kezelést” – írja Miller. „Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit riasztottam és felzaklattam a múltbeli viselkedésemmel. Elkötelezett vagyok, hogy megteszem a szükséges munkát, hogy visszatérjek az életem egészséges, biztonságos és produktív szakaszába”.

Amikor a TIFF először jelentette be a „Dalíland” című filmet a záró esti válogatásként, Millert kihagyta a sajtóközleményből. Miller kizárása miatt sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon kivágták-e a filmből, de nem ez a helyzet. A film szereplői között van még Barbara Sukowa, Christopher Briney, Rupert Graves, Alexander Beyer, Andreja Pejic, Mark McKenna, Zachary Nachbar-Seckel, Avital Lvova és Suki Waterhouse. A film forgatókönyvét John C. Walsh írta.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu